I got a party to go to

newyear

Jag ångrar att jag sa ja till hela den här grejen med att jobba natt. Just då var jag inte festsugen och just då kändes nyårsafton så överskattat men nu hade jag hellre fixat mig inför årets fest istället för att sitta i mina skönaste kläder i väntan på att klockan ska bli 21 då jag kan bege mig.
Jag vill be Emilie om ursäkt för att jag gjorde såhär, jag hade mycket hellre varit någonstans med henne inatt och festat som bara vi kan. Nästa år Emilie, då firar vi!
Istället sitter jag och ger hela Sverige numret till taxi, all night long. För det lär väl bli det folk vill ha numret till inatt.

Jag ska i alla fall klä upp mig. Göra mig lite, lite finare än vanligt. Komma i lite, lite stämning. Så håller jag tummarna för att alla andra har ett helt underbart slut och en fantastisk början.


Gott nytt år


Farväl till 2007

gottnytt

Om jag för ett ögonblick ser tillbaka på året som gått har såväl små som stora saker hänt. Jag väljer att bortse från det tråkiga, lägger allt sånt bakom mig och blickar framåt. Nu får man chansen, ett helt nytt år att göra till det bästa någonsin och jag ska göra vad jag kan.
År 2008 kan inte börja bättre. Jag har mina vänner, några av dem inte ens i närheten av landet men de finns ändå där, jag har ett jobb som kanske inte är det roligaste någonsin men det gör i alla fall så att jag får lön varje månad, jag har min familj som jag aldrig någonsin hade klarat mig utan och jag inleder det nya året hand i hand med en som verkar stanna ett tag, trots mina brister, krav och konstigheter.
Det är det viktigaste, det jag skulle vilja ha utöver allt annat får jag satsa på när min nya chans kommer.
2008 är kanske mitt år.


Den 1 januari 2008 börjar nyårslöftena gälla. Jag brukar kunna fixa någon vecka i alla fall..



Glidaren

hardunågon

Jag är ledig två timmar nu. Tänker hänga kvar på jobbet, slänga mig i soffan och läsa. Varken vädret eller plånboken tillåter något annat.
Jag har inte alls kommit in i någon julstämning i år och nu är det väl försent. Nyårsstämning lär jag inte heller få någon eftersom jag ska sitta här då och ge hela Sverige nummer till taxi efter tolvslaget.
Läste i Metro idag att hälften av alla ungdomar tänker dricka sig fulla på nyårsafton, vilken är den andra halvan? Jag känner ingen som inte tänker göra det.. förutom mig själv då.

Jag är anti fyrverkerier. Visst är det fint men om man tänker på hur mycket pengar som försvinner, pengar som kunde gått till någonting så himla mycket vettigare. Om man tänker på djuren som blir så oerhört rädda och om man tänker på hur många som skadas och dör av skiten varje år. Då kan jag verkligen inte förstå hur det ens kan vara tillåtet. Ännu ett bevis på vilken hemsk värld vi lever i.

Det får bli som det blir

lipsss

Jag var megatrevlig mot honom och när han kopplades fram hör jag honom säga "jävla dansk". Jag är inte dansk, jag pratar inte ens grov skånska.
Jävla 08.a!




Just until you get here

justuntil

Jag har blivit av med mitt favoritblock. Det var där jag hade skrivit alla mina nyårslöften för 2007 och nu är det borta. Jag kan absolut inte komma på vart jag lagt det och har letat överallt. Och när man letar överallt i mina garderober hittar man massa roliga saker som glömts bort. Idag hittade jag två väskor som jag definitivt kommer börja använda nu.
Jag fick klädhängare i julklapp och det vore väl synd att låta dem hänga tomma så det blev lite smått och gott på rean idag. Hör och häpna, jag köpte en LILA tröja/klänning och en ROSA (och svart..) klänning.
Jag är inte helt anti färger trots allt..

Jag har suttit och meckat ihop en ny lista för år 2008 ikväll i mina skönaste mjukisbyxor (även dem julklapp) och en meeegastor tröja. Duktigt osexigt men absolut ingen såg mig där jag satt och skrev sak efter sak att ta tag i.
Jag hade över två sidor fulla förra året.. nu får jag ihop en halv bara. Jag vet att det finns så mycket mer..

Det finns söta kvar

isthis

Kom precis en megasötnos och ringde på. Han sa "Hejsan, vill ni kanske köpa en kvällsposten?". Hur ska man kunna neka det ansiktet?
Jag gav honom det dubbla för tidningen, för att han var så söt, och han sa "Då önskar jag dig en god dag!". Plutte då, så ordentlig.
Han var kanske sisådär femton år och fortsätter han som nu blir han en fin människa. Dem behöver vi!

Idag ska jag ut och slåss bland kläder, skor och väskor. Pengar är till för att spenderas!

Idioter överallt

Det ringde precis en idiot hit och skrek allt vad han orkade i mina stackars öron innan han la på luren.
Jättekul verkligen, då blir det pip i öronen ikväll också när jag ska sova. Tackar!
Folk behandlar oss verkligen som skit ibland.. och här sitter några av de finaste människor jag vet. Vi förtjänar mer än såhär.


Gaaaaaaah

Jag: "Vill du att jag sms.ar numret och kopplar dig?"
Kund: "NEEEJ!(Tackar för att du skriker, det hörs så mycket bättre då! Annars låter ju Ja och Nej som S och F, jättelika verkligen) Du ska sms.a numret och koppla mig!!"
Vad erbjöd jag då?

Detta händer dagligen.. Tror ni att man blir less efter ett tag?

Jag vill veta allt och ingenting

Att mima till musik i tågvagnen där andra folk kan se förstår jag inte alls. Jag förstår om Sandra,12 gör det eftersom hon är övertygad om att bli sångerska och kändis en dag men att en helt vanlig tjej i 25-30 års åldern gör det samtidigt som hon putar sådär sexigt med läpparna (som bara är sexigt på Hollywoodkändisarna, ibland) förstår jag inte alls. Visst, hon får göra det om hon vill och det lät ju i alla fall inte.. jag bara undrar varför man mimar? Vad ger det en ett mima till musik? Antingen sjunger man väl ut eller så gör man ingenting alls..?


Tackaaaar

Tiden går så himla fort när han pussar på mig. Jag behöver varken sömn eller mat, jag behöver ingenting annat då.

Julafton detta året kunde inte ha blivit bättre. Jag blev oerhört nöjd med alla julklappar och all mat och att bara tillbringa kvällen med familjen är faktiskt himla mysigt.
Att jag sen möttes av tre röda rosor och en Adam på stationen gjorde inte direkt kvällen sämre.

Så här sitter jag nu, inte direkt sådär jätteutvilad men himla nöjd med livet och med världens leende på läpparna..

Back to work! Ett tag..


Kunden och jag

Kunderna är roliga ibland.. bara ibland..

Kund: "Kan du se om där är upptaget för att dem pratar i telefon eller för att dem glömt att lägga på?"
Jag: "Eeehm.. nej.."


There's no need to be afraid

hardutid

Jag skulle vilja gå hemma i mina skönaste mjukskläder idag. Istället sliter jag på detta stället. Folk ringer som galningar till 118118 idag. Då kan jag inte bli annat än lite, lite irriterad när kunderna säger "Har ni fikapaus eller? Ni svarade ju inte lika snabbt som ni brukar!" Vi har inte i närheten av någon fikapaus idag. Vi har noll sekunder mellan samtalen att andas.

Jag vill gå hemma i mina mjukskläder. Det är ju dagen innan julafton! Jag fick sms av Stina innan, hon önskade mig God Jul och bad mig att inte stressa. Jag känner ingen Stina men jag tackade och önskade henne en God Jul och la till att hon nog skickat fel.
Aldrig fel med ett God Jul men såna här högtider är en typisk ursäkt/anledning att höra av sig till folk man inte ringer på hela året. Kasst, enligt mig.. men det är väl så det är.

Nu lever folket, god jul

grinch

Hela Sveriges befolkning befinner sig just nu på Väla, samtidigt som de handlar mat på Ica, samtidigt som varenda jävel verkar sitta och ringa till 118118. Snacka om att vara ute i sista minuten med allting, jag hör människor som är och handlar julgran samtidigt som de ringer efter BR leksaker.

För att inte tala om frågorna om hur länge Systembolagen har öppet idag. Och jag är världens underbaraste ängel  när jag säger att dem har öppet fram till klockan 15.
Jag känner inte mig som någon ängel direkt. Hade jag fått bestämma hade alla Systembolag varit stängda hela julen så att alla barn kunde slippa den ständiga oron i magen. Så att BRIS kunde slippa ha fullt upp med att prata med rädda barn. Inte ett enda barn ska behöva vara rädd under dessa dagar. Julen ska väl handla om barnen? Om magin med tomtar, snö, julklappar och godis. Men neeej, dumma vuxna tar tillfället i akt och dricker mer sprit än någonsin, fler dagar i sträck än någonsin och gör den bästa tiden på året till ett rent helvete för dem de borde älska allra mest, dem de borde göra precis allting för.
Hur kan man göra så?

Bara ett litet tag till

coupleofus

Jag borde börja klä mig helt i rosa nu. Det är en bättre förklädnad häruppe. Häruppe där jag sitter och dinglar med benen och tittar ner på alla vanliga människor. På de små rosa molnen..
Jag är inte som jag var förut. Jag är samtidigt precis som jag var då. Precis som jag var då fast ungefär tretusenfyrahundrasjuttiofem gånger lyckligare. Jag kan till och med tillåta mig att vara lycklig nu, för det är jag värd.. kanske..

När vi låg där kunde ingenting ha blivit bättre, en timme kändes som några få sekunder. Ingenting annat spelade någon roll. Ingenting annat spelar någon roll längre, inte ens skrikiga barn på tåget, inte ens fulla medelålders människor, inte ens min megadunderförkylning. Jag till och med sover bra.

Jag har varit väldigt skeptisk. Jag har dejtat konstiga människor i hopp om att träffa en enda normal. Jag har råkat ut för både det ena och det andra och precis då jag förlorat hoppet helt insåg jag att han stod där han stått hela tiden. Vem kunde ana att det skulle bli han?

Jag vill ju inte förlora läsare för att jag helt plötsligt lyckats bli en positiv människa som inte stör mig på människor runt omkring längre så det får inte bli sockersötare än såhär.
Det finns ändå inga vettiga ord som räcker till för att beskriva hur upp och ner allting plötsligt blev.

Det är ju nästan så jag borde spy på mig själv.. It's nice!

Jag leker inte, gör du det?

monroe

Jag får skrivkramp när jag mår för bra och just därför får jag inte ihop någonting mer vettigt än vad jag tycker om vädret eller hur det går på jobbet.
Jag sätter på What Sarah Said, den kan jag alltid skriva till. Det är en låt som kommer vara totalt förstörd för min del när det går kasst med mullvaden. Han har förstört den för mig.. Men det är okej, just nu är den bäst någonsin

Jag har alltid tänkt mig själv som den bästa bruden någonsin. Som skulle skicka lagom många söta sms, ringa lagom mycket och kyssas lagom många gånger. Jag trodde liksom att man hade det i sig, att det kommer av sig själv när det väl gäller men inte i mitt fall. Och det är absolut inte det att jag gått och blivit brudig så att jag ringer hela tiden och undrar vad han gör och vem han är med. No way!
Jag är typ sämst på allt som har med känslor att göra. Jag var väl duktig på det där förr.. eller? Nu kan jag inte ens titta honom i ögonen för länge eller berätta för honom hur grym han är. Det går bara inte!
Jag ser bara framför mig hur han vänder på klacken och går och då har jag sagt allt det där i onödan.

Jag måste ta min tid, jag har orden i huvudet, jag tänker dem varje gång vi ses. Dem ska bara formuleras så att det inte blir som Notting Hill 2 eller Grease 3. Det måste bli en film i original!


You see the smile that's on my mouth
It's hiding the words that don't come out



Jag beklagar mig, bara lite

Det känns som jag typ har irriterade kräkreflexer. Kan man ha det? Så att man klöks hela tiden tills man mår lite, lite illa. Megaskumt, men varför åka på en helt vanlig förkylning när det finns så många andra oupptäckta sjukdomar. Som irriterade kräkreflexer, även känt som amphidopylus.
Jag har alltid sagt att någon har någonting emot mig, ni vet någon av de större krafterna som styr över allt. Så mitt internet funkar inte, hans mobil är paj och jag blir bara sjuk hela tiden. Så tröttnar han snart på att jag aldrig kan ses, fast jag egentligen inte vill någonting hellre. Det är min otur!
Jag är nog dömd till att leva med mina trettio katter i en liten, liten lägenhet, trots allt. Suck på mig!

Vi får ta en hemmakväll snart..

bobbyadam

Jag hade precis en kund som oavbrutet bad om olika mobilnummer i 40 minuter. Om vi då tänker att varje nummer tog ungefär tio sekunder att berätta och skrivas ner kan ni själv räkna på hur många siffror jag precis rabblat. Jag som är helt off idag och inte alls känner för att sitta här. Dessutom fick jag springa till stationen med svullen fot för att jag paratade i telefon alldeles för länge. Smällar man får ta..

Jag ser tillbaka på föregående vecka med ett leende på läpparna. Den bestod av tre långa partynätter, fika, hångel, shopping och allt det där en vecka ska innehålla. Nu känner jag dock för att ta det riktigt, riktigt lugnt ett tag. Typ i alla fall till helgen då det är dags igen.. eller nåt.




Don't cry for me Landskrona

tamighärifrån

Det är inte det att jag tycker att jag är så mycket bättre än denna stan, än folket här. Det är bara det att jag tycker att jag förtjänar mer. Jag trivs inte på ett dansgolv där alla har hånglat med alla och står och dansar till Carolas senaste. Jag passar inte in.
Just nu sitter jag med röd handled. Och nej, jag har inte börjat skära mig själv för att jag inte diggar Landskrona. Jag har bara försökt skrubba bort stämpeln från igår. Den lyser igenom det röda ändå och det som ger mig mest ångest är att det just nu står med tjocka blå bokstäver "Karneval i stan". Karnevalen var i somras.. 

Japp, jag är bitter som tusan. Jag hade inte tillräckligt många tequila i kroppen för att ha roligt igår kväll. Jag såg allting ur den synvinkel jag inte vill se någonting. Jag tittade på folk med uppknäppta skjortor som stod på scen och dansade till låtar dem inte kunde men ändå sjöng med till. Jag tittade på folk som tafsade på andra folk och försökte dansa som om dem inte gjort annat än övat till MTV. Jag tittade på brudarna på toaletten som stirrade på mig, uppifrån och ner sådär som bara brudar gör. Jag tittade på vad spriten gör med vissa, vad spriten får folk att göra och jag tyckte att det var sorgligt. Och jag ville ingenting hellre än ligga i en soffa med en annans hand i min, sådär som vi gör..
Då gick jag hem..

Misstolka inte, jag ska minsann ut i min favoritstad idag. Och jag kommer dra ut i Landskrona fler gånger. Jag kommer till och med ha riktigt kul i Landskrona fler gånger. Just igår var det bara ingenting för mig..


Fredag, jag älskar dig

När folk börjar ringa för att veta Systembolagets öppettider vet man att det är fredag. Jag är inte mycket bättre själv, jag har precis återhämtat mig efter lussevakan och ikväll är det dags igen.
Ryktet sprider sig snabbt på jobbet. Idag fick jag höra "Charlotte, du ska väl inte ut i helgen? Du har ju ditt på det torra nu!" Tsss, som om det skulle hindra mig.

För en gångs skull har jag tid att göra vid mig ikväll, tid att äta i lugn och ro och för en gångs skull behöver jag inte ens lämna sängen imorgon om jag inte skulle känna för det. Ååh, ibland är livet helt för bra!


Fixar hon detta?

loven

Kund: "Jag vill ha numret till Klonanet"
Jag: "Okej, vi får inte upp någonting som heter så i Sverige, vad är det för någonting?"
Kund: "Ja men det är ju min telefon.."
Jag: "Du menar inte Glocalnet då?"
Kund: "Jo visst ja, så heter det.."

Sötnos!


Jag é en jävel på kärlek

muaw

För bara några timmar sedan kunde mina ögon inte hållas öppna. Det var pest att tvingas jobba men efter att ha tagit en powernap är jag fit for fight igen. Det är ju fest ikväll!
Lussevaka, kraftigt överskattat.. alla femtonåringar lär väl vara ute inatt, äckligt fulla och odrägliga. Bland dem kommer jag.. party party..

Såg Saw III igår kväll, den var läskig senast jag såg den.. denna gången blev det mysighetsfaktor 75. Han skulle bara veta vad han gör med mig. Fjärilarna i magen matas ständigt av allt han gör och han verkar inte ens anstränga sig. Han verkar bara vara sån, typ.. mysigaste killen någonsin. Galet!
Men jag visar ingenting, jag är iskall.. annars flyr han kanske som snubbar brukar göra.

Partykläderna är lagda på sängen, bootsen är putsade, hårsprayet står redo. Ikväll kör vi, inget toffleri här inte!


Hur missade ni 112 ?

butterfly

Jag har alldeles för ofta fått kunder som helt hysteriskt bett mig om numret till polisen. I nödsituationer drabbas människor av panik och det är helt galet och vrickat att det första numret som poppar upp i huvudet är 118 118.
Att numret i nödsituationer är 112 borde vara lika självklart som att universum är stort. Det borde vara glasklart för alla men vissa har aldrig ens hört talas om det. Hur har man kunnat missa 112?

Ett annat nummer till polisen som många, faktiskt även jag, missat helt är det rikstäckande numret 11414 för ej akuta fall. Det har man inte sett på små klistermärken överallt och inte hört talas om på samma sätt. Ganska korkat att just ha 11414.. Hur många ringer 114114 tror ni?

Grymt ointressant men kanske det vettigaste inlägget på länge..

Lär er 112!

Tillåt mig att vara lite, lite brudig

sötnosarna

Det är konstigt det där med att man kan gå från att vara den mest självständiga till att känna att man faktiskt behöver någon annan. Jag har aldrig känt mig beroende förut men det blir liksom som en drog. Jag kan till och med avstå från mat, känner inte för att äta, lever på någonting annat nu. Jag svävar tre centimeter över marken hela tiden.
När han gör sådär får jag fjärilar stora som fladdermöss i magen. Jag tänker inte låta honom veta vad det är, då kommer han göra det hela tiden tills jag blir helt totalt knäpp i huvudet. Det är ingenting speciellt alls men jag märker det, varje gång.
Jag var brudig förr! Tills jag blev kyligast i hela världen. Det har varit en härlig resa där ingenting berört mig men nu får jag inse att resan måste ta slut. Nu måste jag börja leva som jag egentligen vill leva. Nu måste jag tillåta mig själv att göra mitt liv till den bästa film någon någonsin skådat.

Nu..


Jag är tönt i dig

hållidet

Rufus Wainwright - Hallelujah
Jag älskar den

This is for you

Ångest! Jag gjorde en lista över nyårslöften i början av år 2007 och jag var så motiverad då. Jag var fast besluten, vartenda löfte skulle hållas. Behöver jag skriva att det inte blev så?
Jag ser ändå fram emot att få göra en ny lista i år, föra över de gamla löftena till ett nytt papper, Jag har en hel del som jag skulle vilja ta tag i. Det är sånt jag sitter och funderar över de få sekunder jag inte har kunder i örat en kväll som denna. Vad som ska stå på min lista år 2008. Vi får väl se om delar av listan publiceras här.

Först är det julafton och detta året ska jag minsann köpa julklappar till folk. Jag har varit dålig med det tidigare år eftersom jag inte haft någon inkomst men nu finns det inga undanflykter.
Så vad önskar ni er gott folk? Om ni har tur är jag kanske riktigt generös detta året!


Eye heart you

eyeheart

Jag har blivit känslig. Jag känner fortfarande av den där natten när dem två ville mer än jag. När dem två fick för sig att det var okej att göra vad dem ville med mig ändå. Det var inte okej, denna Charlotte gör man inte illa, denna Charlotte skallar, slår och klöser sig loss, oavsett vad.
Dem skadade ändå mig litegrann, jag blir nojjig så fort någon tittar tre sekunder för länge på mig. Jag tror att dem vill mig illa då. Därför reagerar jag mer negativt än andra gör när folk följer efter mig. När folk börjar prata med mig helt utan anledning. När folk på väg hem från tåget tar tag i min arm och säger att dem älskar mig.

Är det så konstigt att jag avskyr att åka tåg när han sitter på det? När han sitter och glor för att sedan vänta in mig när jag kliver av. När han sakta vandrar efter mig och säger "hej, kan du prata med mig?" Nej, jag tänker inte prata med dig, jag var schysst första gången, tills du tog i mig, tills du inte gav dig trots mitt Nej, tills du fick för dig att säga dem finaste orden någonsin till någon du inte alls känner.
Nu är du luft!




På bara sekunder förändras allt

Jag höll på att skrika rakt ut på tåget i morse. Förstår inte vart mitt lugna humör och tålamod tagit vägen men jag fick nästan hjärnblödning av irritation när två män satt och testade olika ringsignaler hela resan. Det var inte ens några bra ringsignaler, det var dem ordinarie som ligger på telefonen från början. Jag står inte ut med sånt i vanliga fall men absolut inte klockan åtta en lördagsmorgon. Hur dum får man va?


Amanda is the shit

amandaJ

Vem vann Idol första året? Det minns man knappt eftersom man inte såg så mycket av Daniel efter det. Likadant blev det året därpå där Agnes vinnarlåt tjatades ut totalt precis innan hon försvann. Den där Markus som vann senast, hur mycket minns vi av honom idag? Vart tog vinnarna vägen?
Det har snarare gått bättre för dem som kommit tvåa, trea och ibland femma i Idol. Inget tvivel om saken. Den där Daniel Karlsson lär vi ju definitivt höra mer av till exempel. Det är jag säker på!
Därför borde kanske Marie ta hem vinsten ikväll. Amanda vill man ju komma ihåg. Amanda vill man ju höra mer av.
Aldrig någonsin förut har en tjej på scen fått mig att fälla tårar. Det har aldrig någonsin berört mig förut förrän jag såg Amanda Jensen. Därför sitter man lite, lite orolig inför kvällens avgörande. Visst vill hon vinna och visst förtjänar hon det. Men då vill jag se mer av henne, inte vinnarlåten någon annan suttit och knåpat ihop, jag vill höra mer Amanda Jensen.

Marie är en helt fantastisk sångerska, Amanda är en helt grymt bra artist.. Var det inte en artist vi ville finna i Idol?


Trevlig telefonist, men visst..

Nu får jag gå hem men kroppen skakar konstigt. Hunger? No idea.. Huvudet känns fortfarande tungt och mina ögon vill blunda. Mina knän vill inte bära mig och jag börjar undra vad som hände. Jag mådde bra igår kväll.. Är jag matbakis efter all den sjukt goda julmaten?
Jag åt sill.. senapssill och "svinabåda"sill (vad nu det är..) och drack Skåne till (Stort BLÄ), jag åt Janssons, pastrami, skinka, köttbullar, fläsk, lax, lax, lax, ägg och så himla mycket mer.
Kanske inte konstigt man mår skit idag..

Att detta dessutom utspelade sig på en båt gör inte det hela så himla mycket bättre. Gungeligung..


Blä på dig

Kund: "Jag vill ha numret till hotellet i S" (jag nämner inte orten.. ni fattar väl själv?)
Jag: "Vilket hotell? Just där har jag två olika."
Kund: "Meh ååh, det som ligger där precis.."
Jag: "Vart?"
Kund: "Meh, där jag sa!"
Jag: "Ja, men jag har två olika"
Kund: "Fattar du inte vilket jag menar?"
Jag: "Hur ska jag kunna göra det? Jag sitter i Skåne. Jag känner inte till vilket hotell i S du vill till."
Kund: "Ta det första då!! För det andra är det inte."

Suck?!

Puckon

Jag har åskmolnshumör idag. Jag vaknade så klockan tio och det har inte släppt än. Jag slog tårna i dammsugaren, tappade ut massa tuggummin på golvet, tog på tröjan bak och fram och fastnade med klänningen i väskans dragkedja.
Såna dagar har man ibland och jag hatar dem lika mycket varje gång. När jag tog tåget vid elva kändes det som att klockan var sju. Både pga min trötthet och det mörka vädret. Mina ögon är svullna fortfarande och jag gör ingenting annat än gäspar trots att jag sov ganska bra inatt. Jag fattar ingenting..
Det blev ju inte ens hårt på julbordet igår.. Så varför är jag trött som att jag aldrig sovit förut? Varför är huvudet tyngre än någonsin och varför vill inte min kropp som jag?
Jag vill gömma mig under täcket och vänta på bättre tider.. men livet funkar inte så..
Bit ihop!

Låt oss skaffa lite barn

Jag förstår mig inte på folk. Läser i tidningen idag om en kvinna som misstänks ha mördat åtta av sina barn. Har verkligen ingen reagerat över att någonting inte står rätt till innan det måste ske något så hemskt?
Ännu konstigare är hur fan hon hittar män som vill ha oskyddat sex med henne för hon kan väl omöjligt se normal ut? Hon kan väl omöjligt vara normal i huvudet och en go och härlig kvinna som män faller för?
Jag menar, om JAG, som inte ens vill döda några barn har svårt att hitta någon.. hur kan då hon ha så lätt för det?
Vart träffar alla miffon sina miffon?
Det borde införas något slags "körkort"/tillstånd för vilka som får skaffa barn och vilka som inte får det. Och så borde det bli livstids fängelse för dem som ändå skaffar.

Nu när julen närmar sig kan jag inte låta bli att lida varje dag, varje minut med barnen som inte alls ser fram emot julklappar och god mat. Jag lider med dem som istället bara oroar sig för hur mycket pappa ska dricka eller hur mycket föräldrarna kommer bråka.

Det är en av anledningarna till varför jag inte alls uppskattar julen så mycket som alla andra bortskämda gör, fastän jag alltid haft det helt underbart.


Vi lever i en hemsk värld men är för lata för att göra saker och ting bättre.


Jag kan stjärnor, han kan.. cigaretter

smokeheart

Det där med att det händer när man minst anar det och att det händer med den man minst anar, det stämmer verkligen.

Nu ska jag in i duschen efter lite, lite sömn och en klockren natt bakom mig. Fyra skräckisar på raken! Instängd, Saw II, Bug och Black Christmas där Bug lätt är en av de sjukaste filmer jag sett.
Jag somnade inte ens!!!?! Skräckfilmsnatt is the shit.

Ibland.. eller nåt..

Jag: "Visst, Birger Jarlsg. i vilken stad?" (Okej, jag hörde att han var stockholmare och jag visste egentligen att det var Stockholm han ville till.. men det har blivit en rolig grej att försöka lära stockholmare lite geografi)
Han "Finns det någon Birger Jarlsg. någon annanstans i landet än Stockholm eller?"

Nu råkar det faktiskt finnas i Jönköping också. HA HA TÖNT!  

Vaknade idag och kände knappt igen mig själv i spegeln, så svullen.. så... ful... så.. trött. Helt otroligt att man kan bli så grotesk bara över en natt. Vad gör jag? Stångar mitt huvud mot väggen, äter tio kilo choklad och drar mig i håret? Man kan ju undra när man får syn på mig.. Inte konstigt jag aldrig vaknat brevid samma människa två gånger..
Det gäller att jag inte somnar inatt.. då kommer ju odjuret fram och det pallar han aldrig.

Som det kan gå

howtogeta

Mycket tristare väder än såhär kan det inte bli. Nu vill jag ha snö så att man kan gå hand i hand på julskyltning i Köpenhamn, utan att bli genomblöt och bortblåst.
Man får passa på att träffa Matilda så mycket som möjligt innan det blir lördag och hon lämnar oss igen så idag var det hon, jag och affärerna i Helsingborg. Jag skulle inte shoppa alls faktiskt..
(Det blev två halsdukar, en tröja, ett par örhängen och två halsband, men sscchh, säg inget till någon)
Nu tänker jag inte låta vädret hindra mig. Nu ska jag ta på mig så mycket kläder jag bara kan och vandra ner i stan för fika med Emilie. Kycklingbaguetten väntar..

I guess I..

redonblack

Jag skulle kunna skriva en hel bok om hur min mage vänds ut och in och upp och ner bara han nuddar vid min hand eller hur min mur sakta men säkert faller och jag mjuknar mer och mer men det tänker jag inte göra. Dels för att jag knappt kan sätta ord på vad som händer med mig just nu och dels för att han är en trogen läsare..
När man får mig att gå hand i hand genom hela stan eller får mig att gå med på att kyssas på perrongen, då är man speciell. Då har man hållit ut länge. Då är man värd en chans..




The talk

keepyour

Det är en utmaning att kliva in på ett dansgolv och ha riktigt roligt. Speciellt då alla tjejer använder sina armbågar som mordvapen och alla killar knådar en som en pepparkaksdeg.
Det är absolut ingenting för alla och nästan ingen fixar det nykter. Igår fixade jag och Emilie det riktigt, riktigt bra. Utan hämningar headbangade vi till kass RnB och trampade fler än fyra tjejer på tårna. Vi dansade så galet som möjligt så att sliskiga snubbar höll sina tassar borta, vi var inte där för att få napp men shit vad lätt det är att få till det om man vill. Killar har verkligen inga krav alls på dansgolvet, det räcker i stort sett med att vara tjej.
Att sedan bli tafsad på i jackkön, det får man tyvärr tåla om man vill nå fram till sin jacka..



Imponerad, sjukt imponerad

Igår skulle jag äntligen få se älskade Lasse Flinckman i After Dark i Helsingborg. Jag och mamma hamnade i stolraden längst bak där jag såg lössen på människan framför och absolut ingenting annat. Innan det satte igång började jag få lite halvt panik att missa hela showen men precis då det började smög vi oss upp på läktaren istället där vi fick klockrena platser.
Jag trodde att det skulle vara sådär. Att jag är för ung för att uppskatta det. Jag ville mest se Lasse in action men blev totalt imponerad av showen. Så otroligt duktiga dansare och så sjukt många klädombyten och så himla bra musik att man satt med halvöppen mun totalt paralyserad och avundsjuk på killarnas snygga kroppar (dem har ju snyggare ben än snyggaste tjejen)
Jag hade fel, det var inte sådär, det var helt underbart bra!