Jag leker inte, gör du det?

monroe

Jag får skrivkramp när jag mår för bra och just därför får jag inte ihop någonting mer vettigt än vad jag tycker om vädret eller hur det går på jobbet.
Jag sätter på What Sarah Said, den kan jag alltid skriva till. Det är en låt som kommer vara totalt förstörd för min del när det går kasst med mullvaden. Han har förstört den för mig.. Men det är okej, just nu är den bäst någonsin

Jag har alltid tänkt mig själv som den bästa bruden någonsin. Som skulle skicka lagom många söta sms, ringa lagom mycket och kyssas lagom många gånger. Jag trodde liksom att man hade det i sig, att det kommer av sig själv när det väl gäller men inte i mitt fall. Och det är absolut inte det att jag gått och blivit brudig så att jag ringer hela tiden och undrar vad han gör och vem han är med. No way!
Jag är typ sämst på allt som har med känslor att göra. Jag var väl duktig på det där förr.. eller? Nu kan jag inte ens titta honom i ögonen för länge eller berätta för honom hur grym han är. Det går bara inte!
Jag ser bara framför mig hur han vänder på klacken och går och då har jag sagt allt det där i onödan.

Jag måste ta min tid, jag har orden i huvudet, jag tänker dem varje gång vi ses. Dem ska bara formuleras så att det inte blir som Notting Hill 2 eller Grease 3. Det måste bli en film i original!


You see the smile that's on my mouth
It's hiding the words that don't come out



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback