Ibland är tystnad det värsta oväsen som finns

47090-706

Måndagar går faktiskt att tycka riktigt mycket om bara man ger sig fan på att det ska gå. Det finns två sätt att se på allt och man kan antingen gräva ner sig det första man gör för att det är så långt kvar till helgen eller så kan man se en måndag som en ny chans att ta tag i allt det där som ligger på hög och väntar.
Vi har alla såna högar! Kanske samtal som måste ringas, träning man borde gå till eller choklad som borde slopas, varför inte börja idag då vi aldrig vet om det blir en morgondag?
Eftersom min positiva livssyn sakta men säkert är på väg tillbaka ser jag just denna dagen som en ny början. Jag har massor att ta tag i och detta är en bra dag att börja på.
Just denna måndag påbörjas med en riktigt fin frukost i lugn och ro som följs av en promenad i solskenet. Möjligtvis en runda ner i stan för att köpa lite kuvert och frimärken så att alla brev kan skickas idag eller i morgon.
Det är kanske lättare att se livet från den ljusa sidan då man inte har tjugo måsten om dagen. Då man kan göra precis vad man vill i sin egen takt. Det är så den arbetslösa lever, i alla fall tills pengarna tar slut.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback