Färgglad för en gångs skull

blackis6

För att få en riktigt lyckad lördagskväll gäller det att aldrig ha för höga förväntningar. Man får göra sig så het som det bara går och anlända till förfesten på det bästa humöret, längre än så får man inte tänka. Man får ta kvällen som den kommer och då man inte kommer in där man ville från början pga för mycket folk får man glatt gå vidare till nästa ställe. Det gäller att göra det bästa av situationen, det blir vad man gör det till och vill man få en lyckad kväll så kan man fixa en riktigt lyckad kväll.
Tillsammans med rätt människor går det dessutom inte snett. Vi hade en toppenlägenhet att festa i tack vare Therese och Jocke, vi hade Mimmi som aldrig någonsin är något annat än en riktig partybabe och vi hade Emilie som är min sämre hälft.
Att ha sitt på det torra när man drar ut är dessutom helt underbart. Man behöver inte göra annat än dansa loss med brudarna och försöka skaka av sig tafsande händer (dem var extrema igår) och man har någon som passar ens jacka och väska under tiden. Man har någon som offrar sin jacka och sina vantar för att man inte ska frysa på vägen hem och man har någon som försiktigt drar av en strumpbyxorna då man inte orkar göra det själv när man slängt sig på sängen.
Det bästa av allt är att man har någon att tillbringa söndagen med, den dagen man i vanliga fall skulle haft ångest över vad som hände kvällen innan.

Kommentarer
Postat av: Mimmi

Inget kan pajja våra partykvällar :D Tack för igår!

Postat av: Emilie

sämre hälft var det ja:P
skyrre

2008-03-02 @ 22:50:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback