Have a little faith

Såg Sex and the City-filmen igår på bio. Enligt mig innehöll den allt en brud behöver. Massa kläder, skor, tårar och kärlek.

Har börjat vänja mig farligt mycket vid att bo ensam. Det finns forfarande en risk att jag får ta mitt pick och pack och lämna det här paradiset och blotta tanken på det gör mig sömnlös om nätterna. Det och alla ljud som jag inte riktigt vant mig vid ännu. Typ grannarnas knarrande säng eller fiskmåsarna som tvunget ska flyga precis utanför fönstret och skrika så fort det börjar ljusna på morgonen.
Jag klarar mig hur fint som helst, enligt mig själv i alla fall. Jag har inte ens bott här i en vecka och badrummet är städat två gånger. Jag diskar all disk med en gång (nästan alltid) och storhandlingen igår gick utmärkt.
Jag klarar detta!

Köpte flera liter tomatsoppa för typ 25 kronor som blev megagod med lite salt och en macka till. Adam gick brevid mig på City Gross och skällde och bad mig tänka mer ekonomiskt och med hans hjälp fick jag hur mycket mat som helst med mig hem för ganska lite pengar. Han frös till och med in köttfärs till mig i små påsar! Ekonomisk hjälp är jag i behov av så det är helt underbart.


Ikväll ska jag försöka njuta av ensamheten i soffan med lite saft från min billiga saftdunk.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback