Too bad?!

seenoevil

Om man gillar sprutande blod ur bortslitna ögon, mord efter mord och maskar i sår, då ska man spana in See no evil. Sjukaste filmen jag sett på länge och gillar man att sova gott ska man nog undvika den helt.
Det där med skräckfilmer är svårt. Det går lätt till överdrift och blir skrattretande istället för skrämmande. Jag kan faktiskt inte minnas sist jag såg en skräckis som skrämde upp mig riktigt ordentligt trots att jag letat ganska intensivt.
Jag gillar verkligen Sawfilmerna. Såg fyran häromveckan och den var lätt köttigast av dem alla, vet dock inte om den var bäst men jag hoppas i alla fall på ännu en.
Har ni några superbra skräckistips så lämna dem gärna, jag är i behov av dem. Jag vill känna känslan av rädsla i hela kroppen samtidigt som man sitter uppkrupen i soffan med cheddarpopcorn och Coca cola. Blir det för mycket tänder man bara lampan..

Kommentarer
Postat av: maria

Usch vad hemsk han såg ut !:P

Postat av: Mirelski

Det är inte filmen som blivit läskig, utan det är du som har blivit en toffel. :D

2008-02-20 @ 19:17:56
Postat av: Ida

Var fjärde Saw filmen verkligen köttigare än trean?? Fyfaan...jag brukar inte vara känslig mot sånt men den var jävlar i det för mycket. haha.

2008-02-21 @ 18:26:46
URL: http://slide.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback