Skärp er Sverige!

klagapå

När jag jobbade igår kväll ringde folk ursinniga och ville ha tag i Sveriges Television. De tänkte ringa och klaga på Melodifestivalen och hade olika anledningar allihop.
Det ska minsann inte förekomma utländska bidrag i en svensk Melodifestival.
Den där Frida sjunger och dunka, dunka och sprit. 
Programledaren passar inte in.
Har folk verkligen ingenting bättre för sig än att beklaga sig över ett tvprogram?
Byt kanal, slå av tv.n och umgås med frugan för en gångs skull eller hitta helt enkelt någonting vettigare att klaga på.
Jag undrar vart dem vill komma med sina klagomål, vad dem får ut av att ringa ett samtal, skälla en stund och sen sätta sig vid tv.n igen. Eller tror dem att det ska ske förändring?
Om Bengt 76 år från Moheda ringer in och säger att han vill få bort det bosniska bidraget från programmet, tror han att det ska ske då? Att Luuk plötsligt ska säga "Oj, nu har vi fått in klagomål här från superviktiga Bengt så sorry, det bosniska bidraget är härmed ute ur tävlingen, tack för att du ringde Bengt!"
Jag undrar hur folk tänker när dem slår numret till 118118 och ber att bli kopplade till Stockholm. Jag undrar hur det känns att sitta på Sveriges Television och behöva svara på alla samtal från Sveriges dummaste människor.

Kommentarer
Postat av: aalexandra

aah de är sant... vissa frågor är ju bara lite väl konstiga..


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback