Mitt i natten

rocka

Jag gillar speciella människor, jag gör verkligen det! Vad det sen är som bestämmer vem som är normal och vem som är speciell, det är en för stor fråga för lilla mig.
Jag gjorde mig i ordning för raggarfest tidigare i afton. Körde på ganska hårt med rockabilly och jeansväst, man får ju anpassa sig lite. Jag kan nog vara lite fin i kanten ibland, det är liksom inte min grej med bilar och bärs, den biten får Emilie sköta men jag försöker i alla fall.
Jag vill inte vara en äkta Svenssonbrud som inte accepterar andra.. skumma människor. För dem finns därute, det finns ganska gott om dem, jag är tillsammans med en av dem och därför vill jag inte ångra idag.
Jag var där, jag var med människor jag inte skulle umgås med i vanliga fall och jag tycker ju om det. Jag tycker om olikheterna hos människor, jag tycker om att sitta och filosofera om hur vissa kan ha blivit som dem är.
Det var lugnt, det var annorlunda, det var öl, det var cigarettrök, det var bilsnack, det var hillbillystuk med skinnväst och grov skånska, det var... inte min grej..
Men jag ångrar ingenting, ännu en kväll i mitt unga liv är avslutad och jag sitter här, nöjd efter sallad, ägg och skinka, nöjd med att sitta och knappa på tangenterna, nöjd med att gå upp i sängen och sova så gott jag bara kan tills fåglarnas kvittrande väcker mig då det börjat ljusna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback