Med snor i hjärnan

exhausted2

Jag blir alltid förkyld när jag börjar på ett nytt jobb. Precis som att min kropp inte är van vid miljön och bakterierna där. Till skillnad från mitt jobb på 118118 kan jag jobba trots snuva (snuva har jag aldrig haft, jag drabbas alltid av typ stopp i hela huvudet) och trötthet så jag drog mig ur sängen som vanligt i morse.
Man behöver varken vara trevlig eller social på mitt nya jobb och just nu känns det himla skönt. Sen betyder det inte att jag gått från livsglada Enirotrollet till en bitter industribrud men om jag skulle vilja någon dag så spelar det inte så stor roll och jag surar litegrann.
Såhär långt trivs jag utmärkt. Det känns riktigt macho och bra att stå där med sina snäckhjul och sina lagernålar och sina ja, resten har jag knappt lärt mig namnen på men i alla fall, det känns bra! Tiden går megasnabbt och arbetskamraterna är toppen. Inte lika bra som på Eniro men så bra arbetskamrater får jag aldrig igen.
Nu var det långhelg och jag vet precis vad jag ska göra. Jag ska kurera så att jag är fit for fight igen på måndag. Här ska det tjänas pengar minsann!

Kommentarer
Postat av: Mimmi

Skönt att du trivs =)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback