Höstmys

sötnosen

Efter att ha varit sjuk sen den där klockrena natten för en vecka sedan börjar jag bli ordentligt trött på hostandet och sovandet. Jag vill tillbaka till jobbet!
Trodde att jag var på bättringsvägen men efter en natt helt utan ordentlig sömn insåg jag att så inte är fallet så idag blir det jag, filten, boken och soffan (och toarullen som gör en härligt torr under näsan.. gaaah)
Jag väljer att inte beklaga mig alltför mycket, jag ser ett slut på eländet och har det därför bättre än många andra och jag är dessutom så hög på piller (Ipren, Noskapin, Treo, allt jag kommer åt..) att känslorna börjar tyna bort.

Har en snubbe på tv.n som snart övertygar mig om att jag vinner 200 000 om jag ringer in och nämner det där lätta svaret som så många andra också ringer in om så jag måste springa och stänga av skiten innan jag sitter klistrad vid telefonen. Jag är lättlurad och spelberoende på samma gång.

Se på sötnosen jag matade med bröd i morse i trädgården innan jag kom på att dem nog föredrar kött?! Den åt inte, skatorna kom och åt brödet och skrämde stackaren. Suck på mig!

Kommentarer
Postat av: Jerk

Har du testat Vicks Vapo rub? För det torra under näsan..jag brukar ha det och slipper förstöra huden helt då..finns på apoteket..
Krya på dig..


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback