Jag får döpa om mig

Jag får döpa om mig till CharLat! För det är vad jag är, lat alltså.. I alla fall innan klockan 10 på morgonen. Jag vet knappt vart jag är, vem jag är eller hur jag kom hit. Jag minns inte tågresan, minns inte vart jag satt eller om någon kom för att titta på min biljett. Jag är inte människa än..
Jag fick några timmars sömn inatt, kanske inte djup, härlig sömn men jag sov i alla fall. Jag borde kanske testa yoga, som jag fått tips om. Jag gör snart vad som helst..

När jag och tjejerna kollade på fotbollen igår diskuterade vi stockholmare. Där satt vi, en telefonist som pratar med stockholmare dagligen, en reseledare och en flygvärdinna och vi hade samma åsikt allihop. Det finns idioter av alla sorter, absolut.. men dem är inte lika roliga att skriva om.
Det är bara så komiskt att Stockholm verkar vara en stor bubbla och det som finns där, det är vad världen handlar om. Ingenting annat spelar någon roll.

Jag får väl se vad det är som är så speciellt när jag besöker huvudstaden imorgon. Vem vet, jag kanske hittar någon pudding med skjorta och spetsiga skor och skaffar små barn som föds med bakåtslickat hår.


Kommentarer
Postat av: Jerk

Men det är ju så, det som finns här det är det som gäller..vem bryr sig om några halvdanskar eller Glenns? ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback