This town is on fire

warmth

Man får liksom skapa sin egen berättelse och inte bara flyta med. Man har bara ett liv, varför inte göra det till den bästa berättelsen man någonsin hört talas om. Inte ens den bästa sagan eller ens absoluta favoritfilm ska kunna mäta sig med ens egen historia.
Man är regissör åt sitt eget liv, sin egen film, låt den bli en storsäljare!

Men visst hade det varit enklare om man hade vetat en del i förväg. Som att den snyggaste killen av alla är intresserad, eller att han kommer kyssa en tillbaka om man tar första steget, eller att allting kommer sluta lyckligt i slutändan, som på film.

Det är enklare att flyta med eftersom man slipper chansa då, slipper ta risker. Dessutom är ingenting som på film. Folk börjar inte sjunga bara för att jag gör det i bussen, man får inte alltid vad man vill ha och livet är inte alltid rättvist.

Visst kan man försöka. Göra saker som gör det hela lite mer spännande. Leva som att man bara har ungefär 2½h på sig att skapa en början, ett ledsamt mitt och ett lyckligt slut men faktum är att livet är så himla mycket tråkigare än en riktigt bra film.

Folk lever sina liv med sina egna åsikter, sina egna vänner, sina egna rutiner. Folk lever i sina egna små bubblor och ingenting, absolut ingenting är lika bra som på film. Tyvärr..

Dessutom slutar det inte alltid lyckligt..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback