Mina sista ord innan mitt nya liv

cleaning1

De senaste veckorna har jag koncentrerat mig på jobbet, på att göra så bra ifrån mig där som möjligt så att jag inte blir arbetslös hux flux igen. Det är min mardröm, att inte ha någonting att gå upp för på morgonen.
Det har resulterat i ett allmänt ohälsosamt liv. Glassar, godis, chips, pizza med mera liksom som belöning för att jag klarar av veckorna och för att jag trivs så bra.
Jag läste någonstans att man aldrig ska belöna sig själv med att äta. Man ska snarare unna sig en promenad eller ta sig ett bad med ljus och lavendelolja, men hur mycket lockar sånt?!
Dessutom har jag inte sett golven på mina rum (pga alla kläder) på ungefär lika många veckor och jag har bara precis tvättat det jag använder. Tvättkorgen har varit överfull men jag har bara sneglat åt det hållet för att sedan gå förbi utan att ägna det en tanke.
Samtidigt har jag undrat varför jag mår så dåligt, varför jag känner mig stressad och orolig hela tiden. Nu hoppas jag att jag har funnit lösningen!

Därför har jag nu i två timmar ägnat all min energi åt städning (en riktig sådan, jag har dammsugit, dammat och torkat) och nu satte jag precis igång min första maskin tvätt (av många).

I morgon ska jag ställa klockan och försöka ta en morgonpromenad liksom för att fira början på mitt nya liv (vilken gång i ordningen är vi uppe i nu? Cirka 3. 500 678 235 skulle jag tippa)



Det kommer såklart sluta med att jag både struntar i promenad och den planerade havregrynsfrukosten, allt för att få sova några extra minuter.

Nu ska jag belöna mig själv med en pizza, liksom för att fira städningen samt avsluta mitt osunda liv.
Ja, det blir bra!

Kommentarer
Postat av: Emilie

hallå.., om en månad får du ta en paus från ditt sunda liv för att äta frukost på Maddes, fika på Roberts coffee och middag på rhodos.. det är bestämt.. hahahahaha.. ha det bra gumman:)

2007-05-14 @ 12:46:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback