Vårkänslor

pity

Det är härligt att folk börjar dra sig ut i solskenet nu. Att uteserveringarna är fullsmockade med folk i sina nya solglasögon. Man inser liksom att det faktiskt bor lite folk i Landskrona ändå.
Det är dessutom så himla skönt att låta jackan hänga kvar hemma. Att bara slänga på sig en tröja och traska iväg i vårskorna som äntligen plockats fram.

Sen har det tydligen skapats en ny trend i denna stan. Vet inte hur många "coola gäng" (ni vet såna i 17års åldern som går bredbent och vill slå ner alla som råkar komma i deras väg) jag sett som går med små amstaffvalpar. Och alla tjejer vänder sig efter dem och säger "nawww" och killarna ser sådär lagom kaxiga och nöjda ut.
Vi snackar amstaff. Vissa kallar dem mördarhundar. Det är kanske inte den första hund man ska köpa då man inte har någon som helst koll på hur de bör uppfostras.
Visst är de söta som små men det är knappast en hund som folk säger "naww" åt då de växt upp. Dessutom skulle det inte förvåna mig det minsta om snubbarna tycker att det vore lite kul att lära hunden attack och lite andra roliga grejer som lär få den stackars hunden avlivad i slutändan.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback