Korvstoppning dag två

broken3

Jag har så höga krav på mig själv
att jag vill kunna allting direkt. Känner mig riktigt usel om jag inte hänger med en riktig telefonist efter knappt två dagars övning.
Mina "kurspolare" lugnar mig lite när dem säger att vi faktiskt lärt oss otroligt mycket på endast två dagar och att även dem känner sig sämst då och då. Idag lunchade jag med den enda snubben i gruppen (Linus) och Ingrid. Eller ja, jag hann köpa en baguett men inte äta den och ni vet hur jag blir utan mat. De sista två timmarna fick jag inte in någonting i huvudet och var totalt förstörd när jag äntligen kom hem.
Det blir långa dagar. Upp ur sängen 06.00 och glider in genom dörren sådär 17.00 på eftermiddagen. Det blir dessutom dyra veckor då jag tänker äta ute varje dag.

Annars känns det helt okej. Jag längtar tills det är jag som är veteranen som lär upp nybörjarna, hjälper till och säger "jag var också seg i början, du kommer bli bättre, jag lovar".

Skrev upp mig på rikskuponger idag. Dessutom kom det in en annan lista som frågade om vi kunde jobba 1 maj. Men lätt att jag kan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback