Isn't it madness that he won't be mine?

yesss

Jag har alltid gillat människor i alla typer och former, alltid uppskattat att folk är olika och respekterat att vi ser saker och ting på olika sätt.
Sedan jag började jobba på eniro har jag fått en annan syn på allting. Just idag, just här och nu är jag så trött på människor att jag kan kräka. Jag förstår mig bara inte på hur folk kunnat bli som dem är.
Bara en sådan sak som att mannen som hiv-smittar kvinnor med vilje får sju års fängelse i Sverige, kvinnorna får lida något helt otroligt i resten av deras liv, vart finns rättvisan i det?
Eller som att det inte finns några som helt gränser eller regler för vilka som får skaffa barn och djur, hur kan det vara så?
Eller folk som står på Ge-Kås i Ullared och sorterar sina grejer i olika påsar i kassan, kön blir längre och längre men man tänker bara på sig själv. Hur kan man göra så?
Eller som att man ringer in och ber om ICA i stan och då man frågar vilken stad så är man dum i huvudet som inte förstod att det såklart var Stockholm. Hur kan man bli så?
Eller som att det nya just nu är att slå på hemlösa och filma det, för att lägga ut det på internet. Hur kan man bli så sjuk i huvudet så att man anser att man är bättre än någon annan?

Jag förstår inte när världens människor blev så onda som de är, eller har det kanske alltid varit likadant men att jag först nu förstår hur illa det faktiskt är... ?



Kommentarer
Postat av: Jerk

Du har rätt människor är idioter..det är därför jag siter och äter Ben & Jerry's just nu..


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback