Snö hör hemma i Alperna!

in love1

Vaknade med ett leende på läpparna vid tiotiden till en hunds ylande några lägenheter under. Tur att man är djurvän. 
Om det nu faktiskt finns någonting som heter "vaknade med ett leende". Jag tror snarare att man bara vaknar och efter att man snabbt orienterat sig så kommer leendet.
Leendet försvann i alla fall snabbt när jag tittade ut genom fönstret och såg snön trilla ner. Snö! Nu! Jag trodde nästan att vi skulle få slippa skiten.
Visst, det är fint och la la la men det ställer mest till problem. Trafiken blir kaos och det blir kallt och halt och jävligt.
I Alperna och på såna ställen är det ju helt underbart men hur skulle det sett ut om jag drog fram skidor och åkte iväg? Det funkar liksom inte. Skor är inte gjorda för snö men skidor och pjäxor är!
Jag kan väl ändå medge att det är lite bättre än regn och storm och jag behöver dessutom inte gå utanför dörren idag om jag inte vill så här och nu slutar jag klaga.

Det är farligt att pizzerian ligger så hemskt nära. Jag är redan sugen men havregrynsgröten väntar på mig ute i köket. Havregrynsgröt och knäckebröd eller en smarrig kebabpizza till frukost?
Tyvärr måste det bli det nyttiga valet.


En man kom igår kväll och frågade om han fick komma in en stund och besiktiga lägenheten. Jag tyckte att det lät lite konstigt att man gör sånt på söndagar så jag bad honom återkomma idag. Vi får väl se om han dyker upp..




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback