Look how they shine

younglovers4

Igår kväll (precis som alla andra söndagar) bestämde jag mig för att börja mitt nya liv idag. Gå upp nio och ordna allting på listan innan lunch. Som att dra ner i stan, dra in till Helsingborg en snabbis och lite annat smått och gott.
Jag vaknade nio av mig själv.. bestämde mig för att somna om ett tag till och nu sitter jag här utan att ha fått gjort en enda sak på listan.. och trött är jag.
Ganska förutsägbart att det skulle bli så. Jag avskyr att vara förutsägbar.

Jag lägger en lyckad helg bakom mig
. Utgången i lördags kunde ha blivit snäppet bättre men jag ångrar ingenting. Han som kallade mina bröst Anders och Filip var där. Jag dansade med honom en del, mest för att fördriva en dålig låt och låtsades inte höra när han frågade varför jag aldrig svarar på hans sms eller på msn.

Jag drack vatten på ovanvåningen och vatten smakar aldrig så gott som det gör med massa is, en citronskiva för tio kronor vid tretiden på natten (morgonen) efter att ha dansat i ett antal timmar.

Jag längtar verkligen till våren och sommaren nu. Då man slipper hänga in en halv overall i garderoben och då man slipper hacka tänder hela vägen hem.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback