Let's give us a try

blackflower3

Jag får fortfarande brev från Friskis och Svettis trots att det var flera år sedan jag var medlem där. Sitter och kollar på schemat för hösten och inser att där är pass jag hade kunnat gå på men vet att det aldrig kommer hända. Det är för långt dit! Tar flera minuter att cykla och tänk er då i motvind..

Vaknade som vanligt alldeles för tidigt i morse och tvingade mig själv att somna om. Vaknade sen alldeles för sent och dessutom tröttare än när jag vaknade första gången. Varför lär man sig aldrig att bara gå upp direkt i stället. Men det gör ju faktiskt ingenting eftersom jag är ledig idag och den första maskinen tvätt är redan i torktumlaren.
Dessutom kom jag ut på en ofrivillig motionsrunda när Simen slet sig från kopplet och kutade iväg. Eftersom jag inte hade den mest smickrande outfiten på mig funkade det liksom inte direkt att springa efter honom men de få steg jag sprang i trädgården flåsade jag av. Man kanske borde fundera på det där med Friskis och Svettis ändå..

Äsch, lika bra att det blir höst så man kan ha massa kläder på sig. Bara till att hoppas att modet med stora tröjor hänger kvar så det inte syns hur mycket man lagt på sig. Har ändå ingen som klämmer och känner på en så vad spelar det för roll, chipsen väntar.

Kommentarer
Postat av: Empe

Tack för ett nytt inlägg ;)
Du och jag är nog lika begåvade med självdiciplin.. ingen! Jag tycker oxå att det är för långt att cykla till gymmet, för att inte tala om den omtalade motvinden... haha ;)

2007-08-21 @ 14:06:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback