Läckert värre

floewr

Jag gillar marknader. Inte bara för allt möjligt skit som säljs utan också för alla människor. Alla annorlunda människor. Tar man sig då till Ljungbyheds marknad blir det överdos av både skit och annorlunda människor.
Jag undrar verkligen hur dem kan tycka att det är okej att gå ut i joggingbyxor och trätofflor bland annat folk. Eller de sminkade blonda fjortonåringarna som inte ens försökte dölja vodkaflaskorna. Som att det är dags att supa skallen i bitar för att det är marknad. Det största som händer Ljungbyhed under året antar jag..

Man känner sig ganska missplacerad och jag tyckte till och med att bruden med sum41 t-shirt kollade snett på mig. Jag var liksom miffot med mina silvriga månboots. Dem är normala i sin lilla värld.. det är ju sorgligt.. men dem vet ju inte bättre.

Efter den färden känns Svalöv riktigt långt kommen i moderniseringen. Min mosters man har till och med lyssnat till mitt budskap om svarta strumpor. Dock blir det inte en enda gång utan att jag lär mig något nytt. Som att Svalöv har sin egen närradio som jag nog ska försöka få in på någon förfest någon gång. Eller som att ett roligare ord för munkar är "fettaringar", eller som att spettkaka (spiddekaga) är helt okej.. men det gäller väl att inte va grätten (jo men visst, det betyder kräsen otroligt nog) för att uppskatta sånt...

Missuppfatta mig rätt! Jag ser inte ner på någon, jag tror inte att jag är bättre än någon annan. Det är bara så otroligt kul att det finns folk som roar en. Precis som kanske jag roar någon annan..

Kommentarer
Postat av: olle

tösabiden är duktig på att skriva tycker olle och lär sig också skånska ord

2007-08-18 @ 22:06:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback