It's cute how stupid you are

eyeyye

Det är otroligt skönt att snacka med Emma. Då vet jag att jag inte är den enda som tänker på saker som ingen annan verkar tänka på. Då vet jag att det finns fler människor som är trött på människor. Det är inte bara jag som suckar åt hur allting är.
Jag har lovat mig själv att aldrig bli bitter och fastän det kan låta som att jag är mest bitter av alla så är det inte så. Faktum är att jag skrattar åt hur dumt allting är och lovar mig själv att aldrig bli sådär själv.

Visst, ingen är perfekt och alla har sina brister, det har jag med, men jag tänker i alla fall aldrig tränga mig i bilköer så att andra tvingas tvärnita, jag tänker aldrig låta bli att hålla upp dörren för personen bakom, jag tänker aldrig dryga mig över ett övergångsställe, jag tänker aldrig ta ut pengar ur automaten två gånger i rad när där står folk bakom mig, jag tänker aldrig lägga tågbiljetten längst ner i väskan så det tar tio minuter att hitta den när tågvärden kommer och jag tänker aldrig spela upp ringsignaler för mina kompisar på öppen plats.

Om folk bara kunde göra såna småsaker rätt skulle allting blivit så himla mycket bättre. Men jag snackar bara för mig själv..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback