Hela världen mot Charlotte

holdin12

Vissa dagar vill ingenting gå som det ska. Jag har haft en usel dag idag men ändå på något vis kunnat skratta bort det eftersom det är lön (och jag är ledig) imorgon. Dessutom var det så uppenbart att någon var emot mig idag så det blev skrattretande.
Morgonen gick bra, jag gjorde till och med i ordning två mackor som jag åt innan jobbet. När jag sen började ta emot kunder hittade jag varken båtfärjor eller brandstationer och fick totala hjärnsläpp ständigt under hela dagen. Dessutom hängde datorn upp sig TVÅ gånger vilket aldrig hänt förut.
Undrar vad jag blev småstraffad för idag då..

Jag kanske hade en usel dag för att få en helt fantastiskt bra dag imorgon? Då är det en heldag alldeles för mig själv som gäller. Håret ska klippas och färgas, jag ska städa och tvätta och ordna upp andra vettigheter och jag vill nästan bara gå och lägga mig så att lönen förs in på kontot och jag kan börja spendera.

Traskade nyss en runda med Rebecca i sommarkvällens värme. Unnade mig en glass (eller två) som det stod nyhet på. Någon Solero med bananglass och björnbärssorbet men den lär det inte bli fler gånger. Besvikelse! Jag tror att Magnun Strawberry White håller i sig även denna sommaren.


Kommentarer
Postat av: Jerk

Idag får du lön!! Ha en riktigt skön dag nu.. :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback