What goes around..

model with apple

Jag shoppade hela måndagen med Almedina. Riktigt lyckad shoppingrunda!
Efter fem minuter (kanske till och med tre) bar jag på ett par skor från Scorett. Jag kunde varit smart och lagt undan dem till senare men när jag vill ha något vill jag ha det direkt och det innebar att bära runt på den där kassen de följande timmarna. Det var värt det för OJ vad snygga vinterskor jag har ståendes här bakom mig.
Har inte ordnat den optimala platsen för dem än och dessutom har jag inte fotat! Jag har foton fastsatta på alla skolådor så man slipper lyfta på locket för att se vad som ligger i. Det är lättare att hålla koll och ser dessutom ganska tufft ut. Det är väl egentligen bara min skogarderob som jag har stenkoll på alltid.

Hela tisdagen jobbade jag. Jag klagar inte alls över det städjobbet eftersom jag bestämmer tiderna själv. Men det är ändå otroligt hur många timmar jag får jobba för att tjäna ihop lika mycket pengar som skorna kostade. Det tog fem minuter att prova och bestämma mig för att jag skulle ha dem, inte ens trettio sekunder för mig att dra fram kortet ur plånboken men med en hel arbetsdag bakom mig har jag ännu inte tjänat in dem pengarna igen!
Att arbeta ihop sina pengar själv får en verkligen att uppskatta och värdesätta dem på ett helt annat sätt.
Tyvärr tror jag inte att det kommer hjälpa mig särskilt mycket i mitt kämpande mot att bli ekonomisk. Det finns hopplösa fall och jag tror att jag är ett av dem.




Kommentarer
Postat av: emmo

Jag tror oxå att du är ett av d hopplösa fallen, tyvärr alltså! Men jag är stark! Jag tänker inte ge upp hoppet om dig o jag kommer fortsätta tjata. Om d får dig att spara sammanlagt 100 spänn e d fan värt d asså! Du e gaaaalen babe! Att gifta dig rikt är nog A och O alltså!
Snart e d utgång igen o då är d inga 100-lappar i driks som gäller alltså, d dks jag se till!

2006-09-21 @ 09:05:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback