I'm still a kid

girl with butterfly

Jag gillar Idol. När jag tittar på det drömmer jag mig bort till en audition där jag står framför juryn och sjunger. Daniels åsikt bryr jag mig allra mest om. Jag tycker att han har rätt i nästan precis allting han säger. Undrar om vi har samma åsikt om min sångröst också?!
Man skulle kanske testat, för skojs skull, men tänk att få höra att man sjunger som en telefonsignal eller som en hörselskadad.
Kanske jag vågar nästa år, kanske inte, men det är en sån grej jag hade velat se tillbaka på som åttioåring. Känner jag mig själv rätt kommer jag aldrig stå framför juryn, kommer aldrig ens stå i kön. Möjligt att jag står en bit bort och spanar men kommer aldrig ens ha en tanke på att själv ställa mig där.

Dagen kunde inte börja bättre än då jag fick mitt fickur och senaste Veckorevyn med posten. I den läste jag att det är koftor som gäller i höst. Vilken tur att jag redan börjat samla men jag var ändå värd en till idag. Grått är hett på såväl tjejer som killar!
Dessutom är det grunge som gäller nu och det passar alldeles utmärkt. Svart,vitt,grått är det enda min garderob består av, Converse-dojjorna har jag. Det enda som fattas egentligen är den balla skinnjackan, men den får nog vänta.

Vill ni se mina senaste skoköp så spanar ni på www.chulls.blogg.se!

För bara något år sedan gillade jag inte att fika. Gillade det inte alls! Tyckte bara det kändes krystat att sitta och äta något onyttigt och behöva prata hela tiden. Jag vet inte om jag fikade med fel människor då eller om det berodde på all cigarettrök men nu älskar jag det.
Kan sitta i timmar och bara småsnacka och smutta på något gott.
Jag hoppas hösten bjuder på många såna stunder.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback