Be a man!

man crying

Att tjejer kan vara otroligt löjliga, det är ingenting nytt. Men att killar nästan är värre, det är ju fruktansvärt.
Tjejer försöker aldrig visa sig vara något annat än hungriga efter kärlek. Bröllopen är planerade vid 5års åldern och barnens namn vid 8.
När en tjej blir dumpad gråter hon, skriker, ältar sönder sina väninnor tills dem mår precis lika dåligt.
Jag blir förvånad när jag märker att killar kan vara precis lika patetiska. Någonstans därinne verkar det som att även dem planerat ett liv tillsammans med den här tjejen. I all hemlighet har dem gått och hoppats och när det inte blir som han tänkt sig så suger allt. Utan tjejen är han ingenting och det tycker han själv också.
Är det inte dags att ta sig i kragen? Inse att det tydligen inte skulle vara ni två, fokusera på någonting annat tills du är redo att stå på dina egna ben och ge dig ut i världen, i verkligheten igen.
Jag tycker det är skrämmande att man ger så mycket av sig själv till någon annan att man inte ens kan se ljuset i tunneln när sagan får ett olyckligt slut.
Vart tog den där personen vägen som du var förut? Den starka, den som inte behövde någonting annat än sina vänner och sig själv.
EN tjej, EN kille.. av så många miljarder och du gråter?! Tror att det aldrig kan finnas någon bättre?!
Trodde du att du hade hittat den rätta? Det hade du kanske men jag kan lova att det finns fler.
Om det bara fanns en själsfrände till varje människa skulle vi aldrig hitta kärleken. Det måste finnas fler än en och att det tog slut är bara en chans för dig att få någon ännu bättre.

Jag förstår att det suger stenhårt. Jag förstår att man kan älska varje liten millimeter av en människa men jag tror ändå att vi blir totalt hjärntvättade i ett förhållande. Vi lär oss, övertygar oss att älska alla såna irriterande småsaker som egentligen inte alls håller i längden.
Man får vara sin egen psykolog! Våga slå sig själv på kinden och ta tag i sig själv, i sitt liv.
Tillåt dig själv att vara ledsen, men tillåt aldrig dig själv att vara svag.

Att döpa om sig på msn var femte minut lär inte få henne att komma krypande tillbaka. Hon föll antagligen för machokillen som du var då du var dig själv. Inte för mesen du blev då du insåg att hon hade försvunnit.

Be a man!!!






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback