You make me say this

lovin1

Äntligen! Det var längesen jag var riktigt nöjd med mitt hår men nu är jag där. Tacka vet jag Ann-Margreth!
Hår är en sån grej som gör så otroligt mycket på en person. Rätt frisyr kan rädda många mindre vackra utseenden.
Jag har aldrig varit för snaggade killar. Det ska vara hår! Inte den där korta, välfriserade frisyren utan den där vildvuxna, ovårdade typen. Gärna lite skäggstubb också!
De flesta som är snaggade passar faktiskt otroligt mycket bättre med lite hår på huvudet men det är väl enklast att bara kapa av skiten.
Dem slipper i alla fall morgonfrisyren (ni vet den där som visar exakt vart kudden varit placerad i nacken) och den är ju otroligt avtändande.

Efter helgens äventyr lyckades jag dra på mig en riktig förkylning som lamslagit mig hela veckan. Nu är det på bättringsvägen. Antingen det eller så börjar det lukta lördag och på lördagar måste man vara frisk och laddad för fest.

Denna helgen blir bättre än många andra. Jag och Emma drar och satsar på riktigt seriös shopping på Ge-Kås i Ullared. Det kliar redan i fingrarna och en shoppinglista är skriven.
Mamma är där idag med alla (3) mina mostrar. Känns nästan som att jag sitter och väntar på jultomten här. Skulle dock inte förvåna mig om hon gömmer undan det mesta till min födelsedag nästa vecka.
Ja gott folk, nästa vecka fyller Charlotte 20 år. Gaaaaaah!



Kommentarer
Postat av: Jerk

Hmm..vildvuxet, ovårdat..lite skäggstubb I'm your man :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback