On my own

shoreline2

Jag behöver skriva långa listor på vad jag måste göra för att få någonting gjort.
Dagen efter min 20årsdag satte jag mig ner och skrev en "Saker att göra under mitt tjugonde år"-lista.
Tror att jag kom upp i 20 punkter till sist och det står allt från "Lära mig spela gitarr" till "Äta på sushirestaurang".
Jag har redan tagit tag i det som är mest aktuellt just nu, att skaffa arbete, så jag får väl ge Arbetsförmedlingen en ny chans. Det är liksom sista utvägen och även om jag inte vill så ser jag ingenting annat. Registrerade mig i går kväll och inom 14 dagar måste jag ha besökt dem nere i stan. Känns som att jag drar dit om 13 dagar!

Idag testade jag Hårtrikologi! Efter allt jag gjort med mitt hår blev jag förfrågad om jag ville genomgå en hårbottenanalys och tillföra vitaminer i håret och det lät ju kanon så jag tackade ja. Alltid kul att unna sig själv någonting.
Hårtrikologi är främst till för sådana som har problem med håravfall och med hjälp av olika vitaminer väcks de vilande hårsäckarna och man har chans att få håret att växa igen.
Det var i alla fall så jag uppfattade det när jag satt i ångmaskinen och läste informationen.

Jag fick se min hårbotten 200 gånger förstorad och det var.. ÄCKLIGT!! Jag ville inte titta när hon skulle visa hur skadade mina hårstrån är efter all färgning och var livrädd att det skulle komma löss gående. Hade det gjort det hade jag fått se ett fem centimeters monster och jag hade garanterat kräkt rakt ut!

Det var i alla fall det skönaste jag fått gjort på länge och massagen ska vi inte snacka om. Höll på att somna flera gånger så skönt och avslappnande det var och var totalt utmattad när jag kom hem.

Detta blev en bra dag!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback