Honey, I'm home!

london red bus

Vi tar den korta versionen..

Jag som aldrig varit i London förut var totalt fascinerad av precis ALLT så jag har nog aldrig studsat runt som ett barn med öppen mun så mycket någonsin som dessa dagarna.
Det är verkligen en riktigt cool stad med galen trafik och massa människor överallt dygnet runt och jag trivdes utmärkt.

Vi försökte shoppa en del men det mesta är dyrt alltså. Det kändes som att plånboken tömdes bara man klev in genom tröskeln till vissa affärer. Jag som måste äta var tredje timme (annars blir jag kinkig) betalde aldrig mindre än 130 svenska kronor för en måltid och då snackar vi typ hamburgare med pommes.

Jag fick gjort en massa som jag ville. Jag ville se Big ben- check. Jag ville åka de röda bussarna- check. Jag ville ta kaffe på take-away (det ser så vuxet ut)- check. Fast okej, jag tog varm choklad i min men det vet ju ingen.

Heaven- Ett gayställe som vi besökte en kväll. Jag vet ju att Emma ville det så det var himla synd att inte hon var med.. men alltså.. Visst, jag hade skitskoj. Förutom de gånger någon tog mig på höfterna och jag hoppade fem meter upp i luften och kollade bakåt för att se om det var en tjej eller kille.
Aldrig har jag sett så snygga killar hångla med varandra och dansa bättre än varenda tjej på hela stället (inklusive mig själv).
Det var ballt att se och jag tror att jag skrattade mestadels av tiden åt killar som smekte sig själv, tjejer som såg ut som killar och transor som var typ 2 meter långa och bar mer smink än jag gör under ett helt år.
Dessutom fick vi gå igenom en metalldetektor på vägen in och det gör man inte varje helg på the Tivoli direkt.

Okej, det var den korta versionen av det hela och jag sammanfattar det med att skriva att det var en riktigt lyckad resa som jag gärna gör om många gånger.

Tackar Josefin för allting!








Kommentarer
Postat av: Emmo

Fannn va najsness!

2006-11-25 @ 19:05:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback