Vår kväll på stan

partyhatt

Var i veckan rejält orolig för att folket skulle banga utgång på lördagskvällen. Kan tyckas att jag hänger upp mig för mycket på festande och att jag blir onödigt deppig utan men jag kan inte hjälpa det, jag är ung!
Folket bangade också.. men inte min partybrutta Emms inte! Startade kvällen med grillning och Emms grillmästaren fick till ordentligt goda kycklingfiléer och flintastek.
Jag, salladsmästaren, hackar grönsallad som ingen annan.. Det var väl ungefär det som jag fick gjort men jag tog hänsyn till Emms som tidigare varnat mig för att vara dominant i köket.

Vidare på vår färd mot Helsingborg och en kväll som skulle bli den roligaste på länge. Varför?!! Det kan jag inte avslöja och ni borde vara vana vid att inte få veta detaljerna vid det här laget.

Bussen hem då det hade blivit ljust, känns faktiskt lite B.. ungefär som när lamporna tänds när det är dags för stängning och man ser hur alla ser ut. Dessutom är heeeela denna dagen förstörd med tanke på när jag kom hem och jag har missat en fantastisk sommardag (men det var det värt)

I alla fall, roligaste utekvällen på länge och jag tackar Emms!

Nu ser vi fram emot Matildas födelsedagsfest nästa lördag. Man tackar..



Kommentarer
Postat av: Anonym

Lilla bilden ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback