Spela korten rätt!

lovers5

Alla tjejer borde läsa boken "Dumpa honom! Han vill faktiskt inte ha dig!" och sedan leva efter den! Författarna till Sex and the City har skrivit denna bok och den handlar helt enkelt om hur vi tjejer ska hantera det killar gör.
Oprah Winfrey har ägnat tre program åt boken och kallat den överlevnadsguide och jag är inte sen att hänga på.
Det blir dagens tips till alla tjejer därute som gör de klassiska misstagen att messa när dem inte ska, gråta över någon som inte är värd det och tycker att killar ger dubbla budskap då dem inte alls gör det.

Ni minns kanske att jag skrev om min dejt för några veckor sedan. Sedan dess har vi inte setts men det har varit på tal länge. Idag är jag imponerad av hans tålamod och förståelse!

I helgen sattes jag på plats av killen som öppnade upp med att säga "Keep the distance". Det tryckte ner mig på jorden fort som tusan och jag ångrar det jag gjorde. Jag måste välja med omsorg så att jag inte sårar någon som inte förtjänar det. Supergo grabb som jag hoppas att få träffa fler gånger trots småpikarna (som jag skulle ha) hela kvällen.

Bästa låten just nu: Mary J Blige feat. U2 - One

Dagens sanning : Livet är alldeles för kort




Kommentarer
Postat av: Jerk

tack..glömde ändå nämna folkstormen som uppstod när Lasse Holm hoppade upp på flygeln (-86 tror jag), men att den söte ryssen bara gjorde det vackert..typ.. :)

Postat av: Helene

Ahh, den där boken har jag läst. Det är pinsamt hur mycket man kände igen sitt eget beteende, och hur hemskt enkelt det blev att genomskåda det efter att man läst boken :)

2006-05-23 @ 09:57:33
URL: http://helene.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback