När kärlek föds

lovers4

Det blev lördagskväll precis som jag ville och det blev en lyckad sådan. Inte en av de bästa kvällarna i mitt liv men enda orsaken till det var att musiken sög och att det är helgen innan lön (lite folk). Förfesten blev i alla fall kanonbra och kakan Therese lagt ner sin själ i gjorde kvällen ännu bättre.
Jag tycker det är skoj när personer som bjuder hem anstränger sig litegrann och det hade Therese gjort kanonbra med potatissallad (med en liten tomat högst upp) och dukat fint och bakat och grejer.
Det tackar vi för!

Sen kan jag inte hjälpa att det faktiskt är lite komiskt att Finland vann Eurovision. Att aldrig vunnit förut och sedan sveper hem första plats med monsterkostymer och en låt som egentligen pissar på allt som har med schlager att göra, det är skrattretande. Jag gillar dessutom låten! Den är maffig!

Det tog emot att dra sig upp ur sängen i morse. Trötthet är inte ordet för vad jag kände men jag hade inget annat val än att dra på mig arbetskläderna och iväg. Kunde inte hålla räkningen på antalet gäspningar innan klockan slog 13.00 men efter det flöt det på bra.
Tycker synd om Nicole som tvingades göra riktigt många cafe latte och cappuchino idag men det lär bli lika synd om mig nästa helg så det går väl jämnt ut.

En rolig grej från igår var när en tjej på tågstationen frågade mig om hon kunde låna min telefon och eftersom hon stormtjöt lät jag henne ringa såklart. Bruden ringde såklart sin pojkvän som var ute och festade med sina polare och bad honom hämta henne. När han vägrade stormtjöt hon ännu mer och bad honom dra åt helvete sen sprang hon därifrån.
Killen ringer upp mig i hopp om att få tag i sin flickvän men det hela slutade med att vi snackade i femtio minuter om allt och ingenting och jag fick honom att inse att gränsen var nådd och att det nog var dags för honom att dumpa tjejen.
Muahahaha!
Tjejer kan vara riktigt jobbiga och jag hoppas innerligt att jag aldrig blir sån som ringer och stör då min pojkvän festar eller umgås med sina vänner. Slå mig hårt i huvudet då, okej?!!

På väg hem såg jag ett nygift par som var på väg in på hotellet för sin allra första (förhoppningsvis sista) bröllopsnatt. Det gjorde en varm i hjärtat att se de två trots mina två manshatare till vänner brevid mig. Jag önskar dem all lycka!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback