I'm so ready

kiss1

Ännu en underbar arbetsdag nådde sitt slut. Som en av de arbetande sa "Livet är en fest så varför skulle inte morgondagen bli underbar?!" och det stämmer ju faktiskt. Ingen negativitet, pessimism eller depression här inte.
Har dessutom lärt mig ännu fler grejer idag så jag ser tillbaka på dagen som grymt meningsfull.
Nu stinker jag kaffe, har ryggont och allt det där andra som hör till, men jag kunde inte må bättre!

Matildas pappa har nått 50 år och det gratulerar jag honom för och måste även påpeka att man aldrig skulle kunna tro det då man tittar på honom. Jag tackar så hemskt mycket för att tanken slog honom att jag kunde varit med på kalaset också! Deras släktmiddagar går dock inte att jämföra med en annans alltså.

Inte bara han fyller år i helgen utan det gör även min mamma. Om jag minns rätt blir hon 35 år så imorgon blir det till att dra sig upp tidigt och locka fram sångrösten innan ännu en arbetsdag.

Känns verkligen som att jag har goda krafter till att jobba ordentligt ett tag nu så jag ser fram emot sommaren också. Oj, vilket glatt inlägg det blev idag.. men det är väl så det ska vara när livet leker.

"Var glad så länge du är ung och är ute och festar! När du kommer upp i min ålder vill du bara sitta hemma och mata gråsparvarna och titta på tv."

Är rätt glad att jag har några år kvar innan det sker.. Fast vissa verkar ha missuppfattat och tror att pensionen börjar efter 20!




Kommentarer
Postat av: mätildää

haha härligt inlägg!
Gratulera Gun på 35-årsdagen imorgon då ;)
Ah skitsnack, våra släktfester är som gjorda för dig!
Ha det så trevligt ikväll

2006-05-26 @ 19:04:19
Postat av: Jerk

Tack..det värmer :)

Postat av: Empe

Underbart med glada inlägg! :) Jag kommer inte till tivvan imon! Blir tydligen en sväng till Ängelholm...Men man ska aldrig säga aldrig! ;)

2006-05-26 @ 23:58:08
URL: http://empes.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback