I don't wanna talk

lovers6

Försöker få fram vettiga tankar. Såna vettiga tankar som fick mig att börja blogga, men det vill bara inte komma ut. Nuförtiden skriver jag bara om sådant jag gjort under dagen, precis som att det skulle vara intressant för andra att läsa.

Jag vill kunna skriva om att kärleken suger, eller att världen är ond, eller om varför allt är som det är, men jag kan inte sätta ord på någonting längre. Behöver kanske en paus från skrivandet, låta allting lagras tills det måste ut.

Nu ser mitt liv ut på följande vis.

Jag har jobb i sommar. Minst sju veckor och jag kommer vara totalt slutkörd efter sommaren men med pengar så det räcker och blir över.
Jag skulle vilja få jobb i höst, helst av allt på Scorett eller liknande. Jag vill inget hellre och jag vet inte hur jag ska lyckas eftersom alla söker erfarenhet. Hur ska man kunna ha erfarenhet som 19åring? Är vi totalt förlorade redan? Vill ingen ge oss det där första jobbet får vi aldrig chansen att skaffa oss den erfarenhet som alla söker. Dött lopp..
Sen skulle jag vilja hitta en lägenhet i Helsingborg till mig och min älskade Simen. Då hade jag varit den lyckligaste i hela världen.

Knappast omöjliga drömmar att uppnå, men så himla svårt ändå..

Resten av veckan är det i alla fall jobb som gäller. Tisdag, onsdag, torsdag, fredag, lördag och söndag.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback