Give me a hug

hug me

Dagens låt måste bli Cascada- Everytime we touch (även den lugna versionen är grymt mysig)

Har spenderat hela dagen i trädgården tillsammans med radio och annat smått och gott. Somnade till i solstolen ett tag och vaknade av att jag i drömmen hoppat från något himla hus och precis skulle slå i marken. Ni har säkert varit med om det.. Man rycker till något alldeles fruktansvärt.. Sjukt jobbigt att vakna på det viset!

Jag och Matilda besökte jultomten idag också. Det känns i alla fall så när man tar sig ut för att hämta paket på Posten. Ännu fler roliga halsband och armband från nätet. Det förgyllde min måndag!
Jag rekommenderar inte solbrillor inomhus! Man ser ju absolut ingenting och får nästan huvudvärk men på grund av mina skogssniglar till ögonbryn var jag tvungen att gå runt på Kvantum som om jag endast ville visa upp mina nya brills (så nya är dem inte ens)

Kan även tipsa om Advance Patrol - Blågula färger. Härlig låt!
Såklart Gnarls Barkley - Crazy också, men när den kommer på utestället, hur dansar man då??

Ibland när man ser en människa med mp3 på tåget eller liknande kan jag bli otroligt nyfiken på vad han eller hon lyssnar på. Killen i Converse och stuprörsjeans sitter kanske och lyssnar på Sven Ingvars och tjejen med spetsskjorta och knälång kjol diggar kanske till Blink182. Det hade varit spännande att veta!

Dagens lögn: "Jag är svårflörtad!"
Dagens sanning: "Sms är uppskattade!"





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback