Ännu ett lyckligt slut

rain go away

Mitt liv leker för tillfället.. så känns det i alla fall just i denna sekund. Om någon minut kan allt kännas helt upp och ner så därför njuter jag av just denna stund.
Idag har det varit en bra dag trots vädret. Innan kl. 16.00 (mera exakt 16.04) hände det egentligen ingenting speciellt men efter tågresa till Helsingborg blev jag hämtad av Emilie och det bar av till köpcentrat - that place feels like home - för att köpa studentkläder åt henne. Jag hade inte ett öre med mig och såklart hittade jag en massa som jag skulle vilja ha. Till exempel en klockren tröja med en gitarr på, den måste jag ju ha!
Hittade säkert 4-5 jeanskjolar som jag letat länge efter och säkerligen 7-8 tröjor och linnen som skrek Charlotte, men ingenting fick följa med mig hem.
Fick bära Emilies kassar där ett tag och det kändes skönt, lugnande och för ett ögonblick kände jag mig tillfredsställd (ungefär tills jag kom på att det enda jag skulle komma hem med var samma grejer som jag åkt iväg med, blää)

Skjutsades direkt hem till Matilda och sen bar det av till havet för att hämta lite havsvatten, eeh.. resten får ni ta med henne.. Att Tupperware skulle hålla tätt är däremot dagens lögn!

Promenad med Rebecca på det och dagen är inte mycket att klaga över.

Tre kära vänner träffade jag idag och det uppskattar jag starkt med tanke på att det fanns en tid då jag inte ens hade tre vänner att träffa, någonsin. Mitt liv har verkligen ordnat upp sig till det bästa och jag är oerhört glad över att jag faktiskt förstår hur bra jag har det. Det hade jag nog inte vetat om jag alltid hade haft det underbart. Så stackars dem som alltid haft det bra.

Strosade runt i skobutikerna även idag trots att jag mycket väl vet att jag inte kommer dra upp plånboken där på ett tag (snyft på den) men det är alltid skoj att kolla. Om jag hittade? Är du dum eller? Det gör jag alltid!
Är väääldigt nyfiken på kusin Maries skor eftersom jag diggar flipflops starkt. Däremot inte på mina egna fötter eftersom jag får sjukt ont mellan tårna. Grattis till er som kan ha sådana för ballt är det!
Testade med mammas flipflops och gick till soprummet men det var ju värre tortyr än när ögonbrynen plockas så där och då svor jag att aldrig bära sådana igen.



Kommentarer
Postat av: matilda

Livet är en lek :)'
Snart helg också, yeahhhh!

Postat av: Empe

Underbart att läsa hur glad å lycklig du är! Men det är nog sant som du säger, de som alltid varit lyckliga förstår inte sin egen lycka! Ha de fint!

2006-05-17 @ 16:48:17
URL: http://empes.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback