Top Cat

Simen

Upp tidigt idag för att jobba.. Jajamensan gott folk, Charlotte jobbar då och då. Kan dock inte skryta med att jag hoppade upp ur sängen och sjöng mig igenom duschen. Men jag skrek inte heller Neeeeeej! när jag vaknade av den asjobbiga väckarklockan.
Vad är det med väckarklockor egentligen? Det är alltså någon jävel som installerade det jobbigaste ljudet som finns och sen körde resten på med det? Kom på något nytt, något som är skönt att vakna till.. inte det där skrikande "NÖ NÖ NÖ NÖ NÖ NÖ".

Ven/Hven... whatever.. där spenderade jag i alla fall några timmar idag och vilket väder alltså, oj oj oj.. våren kändes i hela kroppen. Underbart! Inte helt fel ö att befinna sig på när den svenska våren/sommaren når oss.. I alla fall inte om man älskar lugn och ro och typ ingen trafik alls. Bara ljud som kan framkallas av naturen, om jag nu får gå in för att låta som en pensionär. Jag känner mig som en också kan jag säga med tanke på att jag deckade i 2½ timme efter 4 timmars (slit) jobb.

Simen har blivit familjens egen fotomodell, han posar gärna inför kameran på alla möjliga skumma platser så honom kommer ni få se mer av här.. med tanke på att han blivit en stor panter nu så kan jag inte annat än känna mig lite stolt över att jag räddade det lilla livet. Jag visste att jag aldrig skulle ångra mig och än så länge har jag inte tvekat en sekund över om mitt beslut var det rätta. Hade jag låtit honom vara kvar hade han inte levt nu och en del av mig hade nog dött med honom.





Kommentarer
Postat av: Jerk

jag vill ha vår nu...jag klarar det inte längre..vintern har plågat mig länge nog nu..


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback