The world is on my side

tandborste

Solsken förändrar verkligen ens syn på allting! Visst, det är fortfarande kallt och snön ligger kvar men solen skiner i alla fall och det känns underbart!

Traskade iväg till tandläkaren idag för allra sista gången innan det börjar kosta en massa. Som tur var fick jag en underbart snäll sköterska som inte tvingade i mig de megastora röntgenplåtarna. Istället blev hela avdelningen inblandad i sökandet efter "bebisplåtar" till tjejen med för liten mun, japps, det är jag det!
Men hey, min grymma tandläkare lyckades lirka in de stora efter meningslöst letande. Jag fick in vuxenplåtar! Jag är vuxen!
Inga problem alls och efter 10 minuter var jag ute igen. Tog mig en promenad i solskenet men det var rätt kallt alltså så det fick bli till att dra sig hemåt ganska snart igen.

Jag har ett litet tips till er alla idag också. Nu när kylan slår emot en när man kommer utanför dörrarna är det lätt att läpparna blir torra. Är ni lika bra på att göra av med lypsyl som jag är så smörj läpparna med vaselin varje kväll innan läggdags. Läpparna blir mjuka och fina och det brukar faktiskt hålla hela dagen efter ett tag.
Fina läppar = Hett !!

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback