Söndag vackra söndag

balklänning

Trots söndag och ännu mer snö (alltså, jag trodde att det var omöjligt men nu trillar skiten IGEN) är jag på ganska bra humör.
Igår var man inte någonting annat än sådär "dagen efter"-trött men jag fixade att jobba några timmar på kvällen ändå, jag är ju ung för sören och dessutom är det inte direkt ansträngande. Jovisst, vissa tanter har tyngre pälskappor än andra och liiiide rampfeber får jag precis innan jag går ut på scenen.. men det är rätt chill ändå alltså (vem tittar på blomflickan liksom?) och jag snubblade inte eller något.

Det var alldeles för längesen jag och Almedina fick flippa ut i dans bakom kulisserna och sjunga seriösa låtar som "Ain't no sunshine" nere i garderoben så det passade så himla bra igår.

Alla var lugna igår också.. Ingen som sprang nerför trapporna för att få sin jacka först, inga elaka kommentarer om att vi inte har någon koll på vilka som kom först.. inga problem alls! Det låter som ett simpelt och tråkigt jobb men faktum är att det är hur trevligt som helst att stå och snacka med de äldre (för det är mestadels sådana som går på teater)
Simpelt är det kanske, men absolut inte tråkigt!

Idag är det söndag, en härlig söndag som kommer att bestå av massa mys, massa tvätt (om jag pallar) och andra vettigheter/ovettigheter.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback