I like rockers

hångel

Rent utseende och personlighetsmässigt vet jag ju egentligen vad jag söker hos en... man... Pojkar skippar jag nu, det är män som gäller.
Jag tror att en något rockig man hade passat mig utmärkt. Matilda träffade nog min drömman i Österrike.. Mike.. Ååh, Mike.. rent utseendemässigt i alla fall. Hans personlighet vet jag ju ingenting om, mer än det lilla Matilda berättat som låter helt PERFEKT..
Men ja, lite skäggstubb, tatuering här och där, mörkhårig såklart, kramgo (kalla det lönnfet om du vill) och sådär allmänt söt.. det söker jag! Men alltså, dem finns inte här i närheten.. ska jag behöva åka till Australien för att hitta en man med randiga Converse?
Det låter inte direkt som idealet.. jag kan väl erkänna det också, jag faller inte för ideal.. dem är väl ganska vackra att titta på, men sen händer det inte så mycket mer..

Men vem vill hitta sin drömman i 19års åldern? Jag får väl nöja mig med pojkar sålänge... (ni vet såna som precis kommit ut ur lumpen och inte har långt kvar till manligheten?)

Men samtidigt kan jag inte låta bli att undra var de där rockiga snubbarna gömmer sig, för dem finns väl?



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback