Verklighet

crying

Vissa dagar undrar jag om det finns goda människor kvar därute. Vissa dagar verkar det som att alla blivit bortskämda, glömt bort vad livet handlar om, vad livet borde handla om.. och det skrämmer mig.

Idag är ingen sådan dag! Man måste se det lilla hos människor, inte bara det dem försöker vara, utan i stället det dem är. Lär man sig att se det, kan man faktiskt hitta goda sidor hos så gott som alla och sedan är det upp till dig att få fram de sidorna hos personen.

En av de finaste komplimangerna jag kan få är att en person känner sig bekväm med mig. Det är ju precis det jag strävar efter.. att vara en sådan person som ingen gör sig till för utan känner att den kan prata om allt och bara vara med mig.

Jag har träffat underbara människor i mitt liv. Nu känner jag att jag verkligen har det.. och vissa har stannat kvar. Andra har försvunnit längs vägen.. vissa av dem bryr jag mig mer om än andra.. men jag kan inte göra något åt det nu.

Jag tänker inte ömka mig över saker som ändå inte går att förändra. Jag tänker istället uppskatta allt jag har och skaffa mig de saker jag saknar.

Nu har jag nio veckor framför mig på sommarjobbet och efter första dagen såhär så känner jag på mig att jag hamnat med ytterligare två underbara människor. Vi får väl se om tiden visar att jag har fel...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback