It's all about the men

laugh

Män - Gör kvinnor helt galna, om man är hetero vill säga.
Det är nästan läskigt så tydligt det blir när en kvinna är förälskad. Hon blir sådär äckligt tjejig, fnittrig och paranoid.
Det är lätt att säga som singel att man aldrig tänker bli sådär fjantig men likväl sitter man där och grubblar och ältar över varför han inte messat tillbaka på två timmar eller vem hans tjejkompis Lina egentligen är.
 
Jag tycker det är fruktansvärt läskigt att man kan bli sådär hjärntvättad av "kärleken". Om det nu ens kan kallas kärlek alltså, snarare kärlek för kärleken, besatthet eller ren och skär och oskyldig förälskelse.
Kvinnor bygger upp piedestaler som männen trivs bra på. Där ser man bara allt det positiva och allt det negativa är liksom bortspolat, det existerar inte ens.
På piedestalen har mannen världens finaste kropp trots ölmagen, han har världens finaste klädstil trots vita strumpor, han har världens mjukaste läppar trots den sunkiga smaken av vitlök.
Vi hjärntvättar liksom oss själva, vill att han ska vara så himla mycket när han bara står där som en i mängden och faktiskt inte är speciell alls. Men för oss är han den bästa som finns och ingenting förändrar den synen.

Undrar egentligen vad som gör oss sådär blinda. Det gör inte längre någonting att han skriver "lungt" eller att han ställer dumma och pinsamma frågor och de där vita strumporna tvättar man så gärna.

Det är kanske bra samtidigt, för även de knäppaste och konstigaste männen har goda chanser att finna någon som bygger en snygg och ståtlig piedestal där ingenting annat än de positiva sidor som knappt existerar syns.







Kommentarer
Postat av: Your friendly neighbour

Man ska inte analysera det, det är instinkt babe :D Det är feromonerna som får mig att vilja ligga med X fast att han har leoparddojjor. Thats life!

2006-06-27 @ 10:41:15
Postat av: Jerk

"även de knäppaste och konstigaste männen"..så då kanske det finns hopp??..
Sedan gör vi män samma sak..hon är helt underbar, fast jag måste förklara offside-regeln var 5:e minut..typ :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback