I want that book

darkness

Utav en norrlänning i Hultsfred fick jag låna en bok över dagen. Jag brukar inte tro på allt tjafs om stjärntecken och öde o.s.v men jag tänkte ge det en chans i alla fall och förvånad blev jag. Så gott som allting om mitt stjärntecken Vågen stämde in på mig. Och då menar jag inte att där stod sådant som "Du vill bli lycklig" eller "Du vill bli framgångsrik" som stämmer in på ALLA utan små saker som bara jag visste om mig själv stod svart på vitt i denna bok.
Jag måste skaffa den och här och nu tipsar jag alla andra om den.
"Stjärntecken berättar sådan är du och sådan är du i kärlek" - Ann Petrie.

Idag är det midsommarafton! En sådan dag då man MÅSTE göra något vare sig man vill det eller ej. Helst ska man vara på toppenhumör och redo för femkamp och dans runt midsommarstången. Såna grejer var bättre förr. När man tyckte det var skoj att klä stången, springa med sked i munnen och krans på huvudet. Nu ser man bara det negativa som att vädret inte är helt okej, sill är inte ens gott och stången ser bara tråkig ut dag två.

Jag slipper allt midsommartjafs idag i alla fall. Det blir en trevlig tjejkväll med mat som vi själv bestämmer över, ingen stång och inga pinsamma lekar. Jordgubbarna står dock redo, dem hör ju trots allt till och är något av det godaste som finns!

Den Charlotte jag föredrar, Chulls, den positiva, den glada, är välkommen tillbaka precis när hon vill! Baby come back!



Kommentarer
Postat av: Jerk

hmm..jag har fått någon liten pocket en gång i tiden med texter hämtade ur den boken..så du är charmig, diplomatisk & lat??..sedan är det en hel del som är sant också "Vågen behärskas av Venus, så det är inte konstigt att Vågar är de kanske vackraste människorna av alla"
Vi vågar får hålla ihop mot de fula människorna ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback