I wanna be wrong

beauty1

Jag är en hårt arbetande kvinna. Det känns bra, förutom kvinnobiten. Känner mig inte direkt kvinnlig.. borde jag det? Kvinna låter så vuxet.. så inte jag.
Jag är en hårt arbetande ... eeh... ungdom?... ja, det känns bättre.

Det känns i alla fall bra att jobba, på riktigt.. eller ja, det kallas ju sommarjobb va, men jag jobbar ju inte mindre för det. Kl. 7-16 så gott som varje dag och sådär lagom härligt trött är jag när jag kommer hem.

Det var inte meningen att vara vaken såhär länge idag (klockan är typ 23) men Matilda ringde.. All the way from Deutchland. Hon skickade värsta balla strumporna till mig därifrån med fotbollar och Tysklands färger. Klockrent med tanke på att Sverige åkte ut mot just Tyskland.
Jag saknar henne megamycket och det har bara gått två veckor. Hon är en av mina viktigaste stöttepelare och helt plötsligt tvingas jag hålla upp allting på egen hand. Men det ska fungera ändå, så långt bort är hon inte och det är snart november!

Känner mig inte det minsta trött på att jobba måndag-söndag... än... det lär komma alltså, men än så länge klagar jag inte ens litegrann och den känslan ska jag försöka hålla fast vid. Ska försöka minnas hur trött jag var på att vara arbetslös och hur gärna jag ville ha det precis såhär som jag fick det. Det ska nog gå!

Ingen filosoferande idag, bara ett helt vanligt och tråkigt inlägg, men det får duga för denna gången. En liten inblick i hur min vardag ser ut fick ni allt och det kan va ett härligt avbrott från allt depp.

GodNatt

Kommentarer
Postat av: Rebecca

Hmm bara för att Tildolin inte är hemma så är du inte ensam! Köss

2006-06-29 @ 12:04:02
Postat av: emms

Aja, helt ensam är du inte babe. ha d! fett ös imorgon, fint

2006-07-01 @ 01:04:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback