I don't wanna do this anymore

beauty6

Idag ville jag och hela min kropp spendera pengar så efter jobbet blev det köpcentra. Snabbaste rundan men jag hann shoppa tillräckligt ändå. Underbart! Det där med att spara är inte min grej men om vi nu ska vara petiga så köpte jag INGA nya kläder alls eftersom jag sparar mig till en ordentligt shoppingrunda till hösten. Det var väl smart och ekonomiskt?

Äntligen helg men mitt arbetande fortsätter ett tag till. Dock känner jag ett otroligt sug efter dansgolvet. Nästa helg måste jag dit! Om jag så ska dra dit ensam..

Om man hittar någon som man verkligen vill vara med och som känner detsamma finns det ingenting som heter "jag har inte tid!". Trots långa arbetsveckor och trötta kvällar tar man sig tiden. Gör man inte det så vill man helt enkelt inte tillräckligt mycket.

Många unga tjejer gör misstaget att tro att killen som just dumpat dem fortfarande bryr sig. Vidriga sms som beskriver hur sårad du är går INTE hem. Han kommer inte komma krypande tillbaka och be om förlåtelse, han kommer inte plötsligt komma på att han vill ha dig tillbaka.
Vet ni vad som tar hårdast? Att inte höra av sig alls, att glömma hans namn, att glömma att han någonsin existerade.
Det blir dessutom hundra gånger lättare för dig som tjej att glömma honom om du ständigt övertalar dig själv om att han är glömd för längesedan.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback