Hett

beauty5

Idag var det minst sagt hett att jobba och smartasset har gett oss svarta tröjor och långbyxor att jobba i. Det tackar vi för!
Luka, luka, luka, städa, städa, städa, plocka skräp, plocka skräp, plocka skräp. Där har ni min vardag.. kanske inte exakt i den ordningen, men ändå.
Det kan tyckas att man borde tröttna och bli fullständigt deprimerad, men hallå, jag får vistas ute i solen, jag bestämmer själv i vilken takt jag vill jobba och jag gör det dessutom så roligt det bara går med vattenkrig och finaste frukostmackorna.
Det gäller att fokusera på det man trivs med, vill jag vara deprimerad kan jag fokusera på fel saker.. men för tillfället väljer jag att vara lycklig.

Mamma och pappa har semester och kommer hem brunare och brunare från stranden varje dag. Jag kommer hem med en alltmer röd näsa men i övrigt samma blekfisiga kropp.. Känns väl sådär, men är det någon som är värd semester så är det dem två.

I alla fall, Carola slängde sig ut i publiken igår på Allsång på Skansen. Japps, jag satt spikad med mamma. Till och med jag kan lista ut att man inte slänger sig på mage, hallå, som kille kanske.. men vi tjejer har liiite mer att tafsa på. Dessutom sa hon efteråt att det kom alldeles spontant, yeah right, snickare byggde om scenen så att avståndet mellan den och publiken blev kortare innan programmet bara för skojs skull eller?
Men jag har inget emot henne, håller inte med alla dem som avskyr henne. Som artist är hon ju grym, som privatperson känner jag inte henne som alla andra som dömmer henne tycks göra.

Sommar, sommar, sommar

..och här går jag och drömmer mig bort till hösten...





Kommentarer
Postat av: Jerk

"Vågen är kanske de vackraste människorna av alla"..det är ju så..inget vi kan göra något åt..född Våg, född estet ;)
Vi är satta på jorden för att upplysa de mindre vackra (hybris, hybris) :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback