My biggest dream

my dream

Alltså, ni anar inte hur gärna jag vill se norrsken! Jag hade nästan kunnat göra vad som helst. Förstår inte varför jag så himla gärna skulle vilja se det.. men att bara få uppleva det i alla fall en gång, det hade varit otroligt underbart!
Kommer in i vissa perioder då det är typ det enda jag kan tänka på. Jag hade inte tagit en enda bild, inte sagt ett ljud, jag hade bara tittat.
Jag tror att det är en av mina högsta önskningar om jag nu får göra en sån lista som i A walk to remember och varför skulle jag inte få göra det?
Men gaaaah, ta mig dit!!!

Flyttstädat i 8 timmar hos Emma idag. Snacka om att jag är sliten i kroppen efter att ha skrubbat en jävla spis i flera timmar. Samtidigt var det inte ens jobbigt eftersom vi hade så himla trevligt ändå. Det blir vad man gör det till, aiiiight?

Så har Big Brother startat igen. Programmet som verkligen SUGER, suger tag i en så man inte kan sluta titta! Man sitter och stör sig men fingrarna vill inte trycka på en annan siffra på kontrollen. Jag blev glad när jag missat premiären! Men jag vet att jag kommer titta på det, jag vet att jag kommer störa mig och jag vet att jag kommer heja på någon snubbe som verkar helt normal (alltså, normal på det sättet att han är ett svin precis som alla andra)

Fattar ni att det är måndag igen nu? Den dagen då jag måste bestämma mig för vad som ska göras i veckan. Skriva upp listan ännu en gång för att sen inte ta tag i en enda grej som står på den där listan. "Saker som måste göras!" skriver jag högst upp. Jag kanske skrämmer mig själv med en sådan rubrik för jag VET att jag hatar att göra saker som jag verkligen MÅSTE göra. Om jag döper om listan till "Saker som du, Charlotte, absolut inte behöver göra, någonsin" så kan det funka!

Alltså, du kan träffa världens bästa kille/tjej. Du ser allt det där du skulle vilja ha, men känner ingenting. Du ler inte när du hör hans/hennes namn, det känns inte i magen när du ser honom/henne komma mot dig, du känner inte att du vill vara med honom/henne hela tiden, överallt...
Sen kommer den där som du aldrig trodde att du skulle titta på två gånger, som du aldrig trodde skulle få dig att ligga sömnlös om nätterna.. Den där som vänder upp och ner på allt du trodde att du visste.
Då är det rent ut sagt förjävligt att man inte bara kan välja vem man faller för.

Går livet ut på att alltid kämpa för det man aldrig kommer kunna få och att alltid missa det man hade kunnat få men aldrig ville ha?

"Vafan, tror du att jag kommer så fort du vill? Jag har fan inte jouren!"


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback