I wanna go

lets go there

Satt och snackade med Matilda nu ikväll. Helt otroligt att oavsett hur olika liv vi lever så har vi alltid att prata om i all oändlighet.
Blev så otroligt sugen när vi satt och fantiserade oss bort till skidbackarna, jag som aldrig ens åkt skidor. Men vi två med våra män bosatta i värsta skidorten i Österrike med barn som kommer kunna åka skidor innan dom lärt sig gå (som Matilda uttryckte det).. Det hade bara blivit så himla perfekt!
Fast jag vill bli snowboardbrud och ha en snowboardsnubbe med snowboardungar.. Oh la la
I wanna gooooo

Listan som jag gjort för måndagen sket sig totalt så jag väntar på min bestraffning. Nu fick jag helt plötsligt massa tråkiga grejer att göra i morgon! Bläää!!
Men hallå, får jag gjort allt i morgon ska jag leva lite lyxliv på onsdag! Joho minsann, det är jag värd!

Hetaste tipset just nu måste vara serien Prison Break. Går ju inte ens att samtala med mig när jag tittar på det! Gud, så spännande! Detta avsnittet slutade så himla bra också så jag längtar redan till nästa måndag. Såg ni? Charlotte längtar till en måndag! Tänk vad en tv-serie kan göra!!

Dom söker tv-stjärnor till dom reklamerna "När Kelda gör jobbet!" nu. Man ska skicka in en video där man gör något coolt trick. Fatta vad ballt att se sig själv på tv sådär och veta att det visas i hela Sverige. Nästan bud på att göra det, för skojs skull! Men sällan att jag kan göra coola trick.. det finns bara inte!

Morgondagens lista är gjord, första punkten är att jag ska dra mig upp klockan 10.00 så jag får väl gå och lägga mig nu för att klara av det. (Illa, sååå illa!)

Men Matilda, jag är redo för skidbackarna! Get well soon!!!!

Kommentarer
Postat av: Matilda invalido

jag tänker bli bra snart.
sen ska vi flytta, och jag ska gifta mig med min local, och du med din :)

2006-01-31 @ 22:42:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback