Svårt

purelove

Jag brukar kunna se på det mesta på ett positivt sätt. Eller man ska kanske säga istället att jag oftast låter bli att se det negativa.
Hur är det med dig?
Jodå, jag klagar inte!

Men anledningen till att jag inte klagar är för att jag helt enkelt skjuter bort allt det som är mindre skoj. Jag skjuter bort det som egentligen gör mig illa.
Varför tänka på det som är tråkigt och hemskt när jag ändå lever och planerar att leva länge till !?!
Varför ska jag klaga när jag mår bra, har allt jag behöver..Visst, det finns massa saker som jag saknar och vill ha och verkligen trånar efter, men varför tänka på det när jag istället får ett leende på läpparna när jag fokuserar på allt jag faktiskt har.

Vissa dagar vill jag däremot bara ha! "Varför får alla andra men inte jag?"
Fick nästan andnöd när jag klev in genom dörrarna till köpcentrat idag och jag kan ju säga att det blev liiiide värre när jag klev in på Scorett, ett av mina absoluta smultronställen på jordklotet!
Mina tankar gick igång direkt..

"Gaaah måste ha! Ååh fin färg! Å samma sko fast i annan färg! Måste ha, måste ha! Hur? Pappa? Mamma? När kommer lönen? Hur mycket kan man gå minus på kontot? Åååh finfin sko där också, åååh titta den skon där borta! Gaaaaaaaah!"

Jag är knäpp!! Alltså, jag ÄR det! Och jag skäms inte ens. Jag kan inte hjälpa att jag föddes med ett brinnande intresse för något så tjejigt och klassiskt och löjligt! Jag kan inte hjälpa det! Sorry!

Det låter fruktansvärt blåst att jag inte kan sluta shoppa. Tjej, shoppinggalen, inga pengar.. status? Skulle inte tro det alltså!
Men jag är inte helt dum i huvudet ändå! Jag märkte till och med att jag kanske inte blir världens sämsta morsa när jag passade mina kusinbarn idag. Jag kände till och med att det inte är omöjligt att jag skulle vilka pressa ut en sån liten varelse en vacker dag.. och det har nog ingen hört komma från Chulls, någonsin!

När folk ständigt vill påminna en om hur kylig, blåst och ytlig man är så börjar man till sist tro på att det faktiskt är så!
Folk kunde ju förstått istället att allt jag nämner om skor och allt annat sånt meningslöst ska tas med lite ironi. Allt det viktiga är sånt jag inte pratar om, folk bryr sig inte ändå, så varför snacka om det?

Men ni är som ni är...







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback