Deal? Done!

loveisintheair

Känner mig nästan som en helt ny människa bara för att jag börjat gå upp lite tidigare och börjat utföra lite vettigheter om dagarna. Vad förväntar jag mig egentligen? Såna grejer som att gå upp innan 12 och dammsuga lite, städa badrummen... kanske till och med gå en promenad och äta gröt till frukost. Vill jag ha medalj för att jag gör såna grejer som typ alla gör?
Neeeej, jag förväntar mig väl ingenting men efter att ha varit latast på jordklotet i några månader så kan jag väl få vara liiite stolt över att jag faktiskt tagit tag i mig själv. Ingen behövde hjälpa mig, jag klarade det helt på egen hand.
Jag är lite nöjd i alla fall och jag behöver inte beröm av massa andra, jag berömmer mig själv!

Snart är ännu en vecka förbi! Jag hinner inte med!! Jag klagar inte på att tiden går fort, inte just nu. Den får gärna gå fort tills våren är här, tills jag skaffat mig ett vettigt jobb, tills Matildas arm är bra igen och allt annat roligt som det finns att se fram emot.
Vid denna tiden förra året var jag kräkfärdig på allt som hade med skolan att göra och den känslan minns jag som om det vore igår. Just därför KAN jag bara inte börja plugga nu, men däremot ska jag kolla upp om det finns någon kurs i teckenspråk som jag hade kunnat fördriva lite tid med. Det hade varit ballt!

Nu ska jag lyssna massa massa massa på Miss you love.. jag är totalt förälskad i den låten. Å tänka sig att det var ballaste snubben som skickade den!

Den nya början är här! Let's make it this time!





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback