Can't you see?

mefeelyou

Man kan faktiskt stå ut med ännu en måndag när helgen varit så bra.. Faktiskt... Det är inte ens jobbigt. Jo, möjligtvis för att det är så många dagar kvar till helgen, men jag behöver lite vila... bara lite...
Dessutom är min tvättkorg proppfull så jag behöver några dagar för att tvätta skiten. Det blir till och med tvätt av strumpor!!! Kommit på att jag byter strumpor upp till fyra gånger om dagen, varför kan jag egentligen inte svara på men jag gör det!
Hellre det än att jag byter var fjärde vecka antar jag..
Det läskiga är att det ALDRIG går jämt ut. Jag räknar dom innan tvättmaskinen.. 12 stycken, 6 par.. nog fan fattas det en, två, tre eller fyra när det är dags för torktumlaren. Vart tar dom vägen??

Veckorevyn, ååh Veckorevyn. När den ligger i brevlådan vet jag att dagen är räddad trots att mitt intryck av nya chefen Ebba inte är det bästa. Vet inte varför, kanske för att jag hört så mycket dåligt om henne från alla håll, men jag brukar inte vara den som dömmer.
Jag kan i alla fall inte hjälpa att jag fortfarande älskar tidningen. Den får mig att fly från alla egna problem och jag drömmer mig bort till den världen där jag faktiskt har råd att köpa kläderna som annonseras.. och ja, till och med vet vilka alla märkena är..

Visst, jag förstår att man måste få stämpel på uteställena, men borde det inte bli vattenstämpel överallt snart? Eller i alla fall stämplar som man inte måste skrubba av skinnet för att få bort. Just nu står det svart och mäktigt "Zanzibar" på min hand och jag gillar det inte! Dels för att det är allmänt fult och dels för att jag vill sluta tänka på allt som hände. Varje gång jag får syn på min hand dyker det upp nya minnen som jag helst inte ville komma ihåg överhuvudtaget.
De bra minnena hör inte ihop med den där fula stämpeln!
Det som är så himla underbart är att jag kommer kunna leva på lördagen hela veckan nu. Varje dag behöver inte vara något alldeles speciellt när endast EN dag kan rädda en hel vecka.

Me and Millie rocks!

Vädret är grått och trist idag så jag låter bli att titta ut. Istället slänger jag mig lite halvslött i soffan med en varm filt och några bra tidningar. Simen joinar gärna!

Grattis Rebecca! 20 år!! Först ut i tjejgänget! Hoppas du får en riktigt bra dag!
This is your day, and only yours!









Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback